Belated Birtday Present From Kak Reen

Thursday, November 27, 2008

Dah terlupa hari apa.. Isnin agaknya.. Sampai satu kotak bungkusan.. Tengok atas meja solek, rasa pelik pulak.. Tengok alamat pengirim.. Owh.. Kak Reen.. Ok.. Kak Reen hantar plastik bungkus kueh kenduri untuk Mus.. Kak Reen dah inform kata dia ada plastik tuh.. Dengan tak buka kotak terus sms ke Kak Reen.. Ucap terima kasih.. Sekali Kak Reen kata, "Sori.. Lambat hantar birthday present?" Huh.. Birthday present!!! Dan-dan lari pi bukak kotak.. Tengok-tengok ada segala macam mak nenek tuh.. Best ok.. Besttt!!! Mus dapat knitting kit.. Hari tuh ada niat nak beli dari Kak Reen.. For some reason, Terpaksala Mus hentikan beli stash ni semua.. Some more, Mus takleh lengah-lengah melangut kat barang kraf banyak sangat.. Karang Mus terleka lalai semua, punah! Hiksss.. bila dah dapat ni, giler membelek menda alah tuh.. Syiok ok.. Syiokkkkk!!! Tak tau nak habaq lagu mana perasaan kalu dapat present barang-barang yang kita suka gila.. Heaven!!! Rindu nak beli benang dah crochet gumi-gumi semua.. Rinduuuuu.. Takpa.. Kuat semangat! Terima kasih banyak-banyak Kak Reen.. Mus suka gilerrr.. Sukaaaaa!!!

P/S - Ada sapa-sapa lagi ka nak sponsor plastik bungkus kueh ke Mus? Wakakak.. Ok.. Ok.. Sedar diri.. Panggggg!!!

4 comments:

Natrah Norlin said...

mus..kak reen tu beli dari mana benang2 and knit kit tu??

Musliha said...

ekekekeke..
natrah.. ni semua barang singapore..
berminat kah? nak kah?

Natrah Norlin said...

murah ke kalau beli dari sana..kos pos lagik...kawan mus yang cik seri tu kg dia kat ner eh...

kat sini benang yang murah2 senang nak dapat...benang acrylic..brand minlon,nona,wina,ondori sume tuh..

kalau nak beli benang yang mahal sket..keje jalan jauh...benang pon dari rege rm10++...

nak cari benang yang murah n affordable..nak buat sweater untuk bb...kalau pakai acrylic yang brand di atas..gatal la plak..ada acrylic yang sesuai buat sweater..murah sket ( wink )

Benang yang mus dapat tu benang ape eh..

mus ade id skype tak...meh sini nak add..

Musliha said...

hehehe.. lebarnya soklan..
mana satu nak jawab pun tatau..
nih.. id mus hana_alisha..
mus pening nak jawab mana satu..
hikssss..