Bakul Telur

Wednesday, November 12, 2008

Heahhh.. Ini yang Mus duk buat tertonggeng-tonggeng kat rumah.. Setiap hari mesti make sure diri Mus gulungkan kertas nak buat bakul ni..Naseb baik Abah Mus membantu.. Tak kalu.. Huh.. Jenuh nak berlari la.. Tak cukup kain.. Hiksss.. Gambar ni keadaan minggu lepas.. Minggu lepas dah bertimbun banyak ni.. Kalu minggu ni dapat bayang tak berapa banyak lagi yang bertapuk? Abah Mus tolong anyam ja.. Mus yang kena kelim bakul tuh semua.. Bayangkan.. Dalam sehari nak dapat kelimkan satu bakul pun payah.. Kena dahulukan kerja yang mana kena siapkan dahulu.. Sekarang ni bakul tuh dah melimpah ruah dah.. Hak siap kelim ada sebelah.. Dah ada simpan setengah lam kotak dah.. Kotak dah penuh.. Nak kena buat mission pi cari kotak baru.. Hujung minggu ni boleh la pi godek.. Tengok kat raga-raga tuh semua takut rasa.. Haishhh.. Bila agaknya Mus boleh settlekan kelim semua.. Nampak gaya ni kena tegar tidor lambat.. Ish.. Cuba.. Cuba.. Mus boleh! Jogging setempat kasik energy.. Hiksss..

7 comments:

Asmahani said...

chaiyuk! chaiyuk!

haslina said...

keep up the kenduri works....

Musliha said...

Hani..
Thanks Hani..
Tengah jogging sekarang.. Ekekek..

Haslina..
Tengah keep up up on the way..
Hahaha..

aFkaR'z said...

nak tawen ke?

Musliha said...

afkar'z.. insyaAllah..

amybarakbah said...

woh rajinnya buat sendiri.. i kerastangan.. kekekeke

Musliha said...

hahaha.. amy.. takde nya..
mula-mula mus pun keras jugak..
nak save dan lawa kena buat sendiri.. hiksss..