Belated Birtday Present From Kak Index

Saturday, November 8, 2008

Hari Khamis lepas.. Sementera tengah siap-siap nak ke rumah mayat tuh.. Ada Abang Poslaju datang bagi salam.. Wahhh.. Dah lama ok Mus tak dapat apa-apa bungkusan.. Tapi Kak Index ada cakap yang dia ada poslajukan something.. So, tunggula.. Naseb belum keluar lagi masa tuh.. Tak kalu jenuh Mus nak pi collect kat Tanjung.. Tapi sebab tengah kalut-kalut so tak dan nak buka bungkusan.. Balik dari sana juga tak sempat nak buka sebab dah kalut siap-siap nak pi kacau pulut.. Pas balik letih penat semua dari rumah kenduri, berayun atas buaian depan rumah.. Then, Mak Mus jerit tanya bila nak buka bungkusan ni.. Haha.. Lawakla.. Mak excited lebih.. Mus dah terlupa kat bungkusan tuh.. Bukan apa.. Penat kacau pulut tak habes-habes lagi.. Terus masuk menonong dalam buka bungkusan.. Terlompat-lompat girang hati.. Dah lama ok tak rasa sebest ni.. Sejak-sejak sebuk nak kenduri ni, tak sempat nak buang masa buat kraf bagai.. Bila dapat tuh, giler rasa best.. Belated birthday present dari Kak Index.. Andai kata nama Kak Index, sahla glamer set stitching family dia.. Banyak ooo Mus dapat.. Including surat chenta.. Huhu.. Mus dapat pinkeep, needlebook, scissor keeper, scissor with fob and matress pincushion.. Walla.. A set of flower.. Tau dah.. Kak Index memang giler bunga.. Mus suka.. Mus sukaaa.. Best.. The "Surat Chenta" best.. Suka bab-bab nak baca surat ni.. Ini kira berapa tahun punya besday rangkum sekali ni? Hugsss.. Thank you eh Kak Index.. Mus sukaaa.. Giler sukaaa.. Hugsss to Kak Index..

2 comments:

Pinchesska said...

happy sgt mus suka sebab rasa mcm dah berkurun tak buat family set ni..dah hilang skill. Akak plg suka pinkeep dan needlebook tu..simple yet so menawan..tu pasal akak biarkan book dan pinkeep tu takde hiasan tambahan..kosong giteww nmp kemas je..ahaks..perasan sungguh..

Musliha said...

Sukaaaaaaa..
Thanks Kak Index..
Million thanks..
Akhirnya.. Mus dapat juga set yang glamour dari tokei set.. Ekekek..