Jom Tengok!!! Bakul Telur Glamour!!!

Thursday, March 26, 2009

Muahaha.. Saja kasik title gempak sket.. Selama ni progress bakul telur Mus ni sentiasa up to date kan.. Progress ni saja, progress lain nan ada yer.. Sila berkunjung ke teratak Musliha di Balik Pulau nanti.. Hiksss.. Bakul telur glamour special edition ni Mus tetap nak tunjuk pada semua juga.. Biarla kalu ada orang kata kang basi.. Takpa.. Nak tunjuk jugak.. Tengok! Tengok! Lawa dak bakul telur Mus ni? Lawa dak? Orang tak kata lawa pun, Mus tetapla kata lawa.. Hehe.. Masuk bakul telur, angkat sendiri.. Haha.. Besaq sikit lagi gelak.. Haha.. Haha.. Haha.. Tuh.. Dah.. Asyik gelak ja.. Ni la bakul telur kenduri Mus nanti.. Semua tetamu akan dapat bakul telur ni.. Simple jer.. Memang perangai Mus dah suka simple-simple tetapi kemas.. Mus suka ikat riben.. Tak tahu kenapa.. Suka riben.. Hehe.. Kenduri Mus takdanya bunga-bunga kecik ke apa ke yang glamour.. Semua riben simple-simple ngan tag saja.. Semua simple yang berkenan di mata Mus.. Tak suka sarat-sarat.. Bak kata orang, "Less is more.." Budget pun tak banyak, kena sedaq diri.. Hihi.. Panggg!!! Penampaq diri-sendiri.. Tuan badan juga, simple-simple je nanti.. Bukan Puteri turun dari Gunung Ledang.. Tapi yang pasti, sedap mata memandang.. Walla.. Puji diri-sendiri lagi.. Panggg!!! Kena sekali lagi.. Dah.. Dah.. Makin lama makin merapu Mus ni.. Jangan lupa, nanti mai kenduri Mus ok.. Nanti Mus pos kad pada semua.. Sapa mai baru dapat.. Muahaha..

11 comments:

tulipurple said...

yg penting bakul itew senirik anyam senirik tepek reben,senirik wat tag...hehe,nnt org tanya cutenyeee saper wat nie eh?jawabnye...'si cantik manis puteri jajahan balik pulau'..huhu

nanonano said...

huhuhu same le kiter,
tp skrg ni bru cecah ke angka 500,
aduii byk lg nk buat..
tp xlarat da
huhu :(

Musliha said...

kak salwa..
mau tau.. 'si cantik manis puteri jajahan balik pulau' itewwww..
wakakakak.. giler perasan..
tapi thanks atas pujian..
wakakaka.. larikkkkkkkkkkkk..

nanonano..
sila kuat semangat..
pasti berjaya.. hehehe..
mus dah lega sikit..

Asmahani said...

I LIKEEEEE!! :)

Musliha said...

hani..
ekekeke.. me likeeeee..

jidood said...

huhuhu... I LIKEEEEEE JUGAK!... SANTEK!... caya la mus, suspek sama lu... dengan berkat kesabaran dapat menyiapkan bakul itew dengan jayanya.... mus BOLEH!... neway, nice bakul itew!...

Musliha said...

thanks jidood..
kena kuat semangat..
yeahhhhh.. saya boleh!!!
ekekekek.. tetiba..

Hida said...

mus ....cantik sgt... berbaloi semua kepayahan membuatnya... reserve one for ahkak...please...

Musliha said...

Kak Da..
Thank you.. Thank you..
Okies.. Tetap ada satu untuk Kak Da.. Hihi..
Orang tuh nak pi makan angin..
Jangan lupa bawak balik ole-ole na..

Dayu said...

kita pun buat bakul telur tu
sakit2 pinggang lah dibuatnya
tp buat yg jenis gitu skit je
tak larat...

ni pun dpt 600 je
yg lebih pakai uncang je lah

*kita pun letak riben je mus, tambah tag*
asal kita tgk cantik sudah
*tp mmg exclusive pun kan*

Musliha said...

hehe.. kan? nampak eksklusif kan?
ekekeke.. mus perasan..
ha ah.. mus ni, abah mus ada tolong.. ringa skit beban..
ala.. bagi mus la..
asal kita rasa cantik dan lawa serta kita selesa begitu, xsalah kan.. persetankan kata2 orang..
orang mampu bercakap tapi xmampu bertindak.. huhu..