Feeling-feeling Tokey Sandwich

Friday, March 27, 2009

Pepagi Jumaat nan mulia ni, Mus sedang seronok berlari ke sana ke mari dalam rumah.. Niat nak menjahit hari ni.. Mus shutdown hari ni.. Minggu depan juga, 5 hari ok.. Mampos nak makan apa la bulan ni.. Abes gaji kena kerat.. Huh.. Takpa-takpa.. Hepi-hepi feeling jugak.. Kasik hati kurang gundah-gulana.. Ni sarapan pagi Mus Isnin lepas rasanya.. Isnin lepas pun shutdown juga.. Nampak roti, nampak sardin.. Apalagi.. Terus feeling-feeling nak jadi tokey sandwich time-time gawat ni.. Huhu.. Feeling je la.. Nampak tak kat bawah nuh.. Siap wrap ok.. Sandwich sardin untuk Mr. Fedex.. Muahaha.. Sedap juga buat sorang-sorang jamu Mak Mus.. Hiksss.. Kawan-kawan semua kerja rajin-rajin na.. Jangan jadi macam Mus.. Mus rajin, tapi tokey paksa cuti.. Hiksss.. Giler perasan! Muahaha..

2 comments:

My Rayyan said...

uitttttttttt....muhsan cik mus xde
ni nak meroyan ngan sape ni...aaaaaaaaaaaaaaaaaa
lalala xleh jerit kat shoutbox...so jerit sini laaaaaaaa
cik mussssssssssssssssssss...cik kema muhsan uwaaaaaaaaaaaaa

Musliha said...

Wakakak.. Tahu pun..
Tu la.. Kita ada kalu berlagak dia eh..
Sekarang kan dah rindu..
Tunggu pc Cik Mus kat rumah ok..
Sakan Cik Mus godek.. Ekekek..
Ni dah tetiba tak pasai-pasai meroyan kat blog Cik Mus..
Pe hal ntah nih..