Help!!! Brown Paper Bag

Thursday, April 2, 2009

Kawan-kawan.. Sapa yang selalu lalu-lalang depan kedai bakery? Packaging? Or apa-apa kedai yang maybe akan jual brown paper bag di atas? Maybe kaler putih pun ada.. Tapi sejibik seperti gambar di atas.. Dia ada tapak begituh.. Tolong kawan-kawan.. Mus sangat mencari dan memerlukan pertolongan.. Huhu.. Mus ada jumpa brown paper bag gini tapi tapak dia tak berdiri, tapak dia tirus macam letak french fries tuh.. Kalu boleh nak mencari yang jenis berdiri begini.. Paper bag ni maybe lebih dikenali sebagai nama Lunch Paper Bag.. Tak kisahla apa nama dia asalkan rupa dia begini.. Mus ada nampak gambar ada jual dia syarikat serta alamat di bawah.. Dia takde website masalahnya.. Haishhh.. Sesiapa yang sangat dekat dengan tempat ni? Pleaseeeee.. Help me..


Syarikat Perniagaan Wakim Sdn Bhd
55B/4 Lorong Raja Bot Kampung Baru,
Kuala Lumpur 50300
p: 603-26914297 f: 603-26928221

4 comments:

snm | snm said...

http://merisikgallery.fotopages.com/ salam kenal mus :)

awak try jenguk kt FP tu sbb diorang buat yg dh siap punye

Musliha said...

ok.. thanks..

MsRahah said...

mus

u may not me,
tp all these while rah mmg bace blog mus, just tak penah tinggal jejak

i can get u those paper bag
rah slalo je p kpg baru~

ape2 mus reply kat blog rahah k!
or just email me

rah1208@yahoo.com

Musliha said...

rahah..
walla.. naper dendiam? eeee..
nak geget tau dak..
tolong! tolong! help me..
ekekkeke.. ok.. ok..
mus mmg nak urgent.. helppppp!