Cosmetic Case a.k.a Pensil Case

Friday, April 17, 2009

Walalalala.. Lawa dak? Lawa dak cosmetic case Mus kengkawan? Apa? Lawaaaaa.. Terima kasehhh.. Perasan! Panggggg.. Pengsan.. Haha.. Ini adalah hasil Mus menuntut ngan Kak Corrine.. Comel dak? Tak sangka ok Mus boleh buat.. Selama ni tengok saja.. Hari ini sudah berjaya.. Walla.. Mus buat sekali 2 biji.. Sebijik lagi tak siap kecutkan hujung dia lagi.. Best ooo.. Addicted.. Sesambil Mus siapkan Mus punya persedian nak kenduri.. Seronok tengok case ni.. Mus nak bawa pi kelas menjahit, jadikan pensil case.. Makan hati la nanti makcik-makcik tengok pensil case Mus.. Lupa nak tangkap dalam dia.. Dalam adalah kaler coklat.. Lawa.. Hehe.. Puji sendiri.. Cik Kema, makan hati dak tengok pensil case Mus? Saja nak kasik poisonnnnn sama Cik Kema.. Nak suruh Cik Kema menjahit sama.. Asyikla Cik Kema memborong cotton saja.. Simpan saja.. Buatnya tidak.. Apa kata, mai join Mus ni.. Nanti tunggu kemunculan quilt eksklusif Mus.. Secret!!! Opsss.. Terbocor.. Haha..

6 comments:

C.Alv.B said...

Wah..boleh la buat satu untuk saya kan? hehhee

Musliha said...

hehehe.. mari kita belajar sama lebih afdalllll.. hehehe..

Lin said...

Kedai Kak Corrine ni kat mana ye?

MsRahah said...

mus; klu kat kl, kat mane nk blaja benda2 ni?
kedai mane nk p blaja tuk jahit ni semua ek?

Musliha said...

hai lin..
kedai kak corrine ni di Minden Height, Penang..
berkenan ke lin?
email me, mus bleh bg no fon dan make an appointment..
sangat best ok.. tak rugi

Musliha said...

rahah..
kat kl banyak kedai gini..
kalu tak silap mus, di Quilt Gallery ada kelas..
nanti mus tanya kawan yang pi kelas depa, apa exactly nama kedai ok.. mus pun ingat2 lupa..