Completed Pencil Case

Friday, April 24, 2009

Hehe.. Interprem sejibik lagi pencil case.. Masa Mus belajar buat hari tuh, kain FQ tuh ngam-ngam leh buat 2 bijik pencil case.. So, hari tuh tunjuk satu kan kaler major ceklat.. Sekarang ni yang another, major kaler burgundy.. Lawa dak? kali ni siap ngan strap.. Yang hari tuh punya Mus lupa letak strap ni, tapi Mus dah buka dan letak strap ni kembali.. Yang hari tuh punya Aminah punya.. Ini Mus punya.. Hiahaha.. Sonoksss.. Leh buat lagi dan lagi.. Hiahaha.. Gelak lagi.. Happy-happy mood.. Okepsss.. Takleh merapu.. Kembali serabut ngan bunga telur dan langsir.. Hehe.. Selamat berhujung minggu kengkawan yang skodeng sekalian.. Walalala..


P/S - Mus dalam proses pindah, memindah, perpindahan serta segala mak nenek yang berkaitan pindah.. Apa-apa kalu sms la Mus ok.. Tapi sah tak reply.. Takda kredit.. Huhu.. Cik Kema, rindu kat Mus kalu teriakla kat blog na.. Hiahaha..

2 comments:

Dayu said...

ada masa dia nak menjahit lagi sambil potong2 kad kawin..
*pandai2 je meneka aktivit mus*

camne mus bg masa ni
dayu ni dah tak cukup tgn dah ni

Musliha said...

hahahaha.. entahla dayu..
mus sesambil saja..
bukan sepenuh masa..
masa mus penuh, xdenya kata nak duk saja.. kalu ada tgn lebih blh pasang, mus mauuuuuu.. ekekeke..