Bunga Dada

Thursday, April 9, 2009

Ehemmm.. Morning kengkawan.. Pagi ni ujan lebat giler.. Siap banjir kat kawasan industri ni.. Beratur berderet berjela.. Sampai sekarang hujan takmo berhenti.. Risau tengok.. Sekarang masih gelap macam pukul 7 pagi.. Huhu.. Kalu kat rumah best ni.. Tidoq lena.. Hiksss.. Tuh pasai pagi tadi ada orang tuh Mak dia kejut macam nak roboh pintu.. Hua.. Hua.. Sapa tatau..Ok.. Berbalik pada gambar di atas.. Macam ayat ucapan apa jer.. Hiksss.. Ce semua tengok.. Bunga foam Mus.. Hehe.. Lawa tak? Cepat cakap.. Lawa tak? Apa? Lawa? Haha.. Terima kasih daun keladi.. Esok-esok puji lagi.. Ekekek.. Perasan! Ada rupa bunga tak kawan-kawan? Bunga ros pujaan hati.. Ada nampak rupa dia tak? Tapi kan.. Abah Mus kata, "Besaq na.." Hehe.. Besaq bila letak di dada.. Sila rujuk gambar di bawah.. Tu dia.. Macam buat article menda jer.. Mus dilema.. Mai suggest kat Mus jap.. Mana satu yg ok untuk di buat bunga dada? Gambar kat bawah ni ada Mus tunjuk 3 jenis.. Yang pertama tuh masih putik, kecikla.. Yang ke-dua tuh hanya guna 4 kelopak, sederhana.. Yang ke-tiga tuh guna 5 kelopak, besar.. Mana satu yang ok? Please.. Mus nak pandangan semua.. harap ada yang bagi pandangan yer.. Semua pandangan Mus dahului dengan ucapan terima kasih..

P/S - Ni nak buat pesanan sikit lagi.. Please email Mus address yer.. Mus nak send kad kenduri nanti.. Takde sapa pun send email pada Mus.. Semua takmau pi eh? Uwaaaaa.. Merajuk ni..

12 comments:

My Rayyan said...

waaaaaaaaaaaaa..chantek ok..nak semua serba tiga...wakakaka
ni nak komen:

cik kema suka hat paling besaq sbb dr seberang perai dah nmpk ooooo ni la family cik mus hikhik...

cik mus wat 2 la satu besaq utk pmpmn....sederhana laks utk lelaki sbb depa segan nak pakai besaq2 ni...wallllaaaaaaaaaaa

hat tecik t utk bb rayyan lalalala

apa2 pon ckp kat abah nak udang 2 kilo...lalalala

Musliha said...

eeeee.. sempat ok cik kema ni..
sakan ooooo.. abah sebuk ok..
mana leh dpt udang? hahaha..
suh juga lelaki pakai yg besaq.. hahaha.. xleh ka? mampos depa merajuk kang.. hahaha..

ainaa said...

cantekkkk...timbul nampak bunga tu..cik ainaa rasa yg sederhana tu sesuai utk semua. yg kecik tu cik mus bg anak2 sedara yg comei2 pakai...cute ja...yg besaq tu pos mai cni ok..hiks...

Musliha said...

yg sederhana tuh ok kah?
walla.. tuh la kan..
terima kasih na..
bak mai add.. ekekeke..

~ Hariza Akmar ~ said...
This comment has been removed by the author.
Musliha said...

haishhh.. ni srg lagi..
geget kang.. naper jadik silent?
muahahaha.. email add ok..
xemail xbg karang..
tarikh tutup kang pengantin basi.. hiahahahaha..

Rai said...

cik mus ..hat kecik tu comel sgt.. suka tgk...

tp hat sedang tu, sednng sket nak nampak... sapa2 yg pakai munger warna kuning, org dah tau tu family pengantin...

cik rai nk bg cdgn bleh x.. hat sedang tu, tambah 1 lagi kelopak kat bhgn layer yg paling luar.. comel gak.. jadi balance bunga tu...


anyway, cik rai mmg berkenan la bunga cik mus tu... nanti bleh cik rai copy idea tu..muahahaha

Musliha said...

yang sedang tuh bg jadi kelopak 5 la yer cik rai?
macam tuh ka? tuh template kelopak dia 4 jer..
yang besaq nuh luaq dia kelopak 5..
so, cik mus kena bg jadi kelopak 5 yg bhgn paling luar?
baru balance eh?

Rai said...

ha ah.. hat last layer tu instead 4 boh 5 kelopak.. skdr cdgn..hehe
yg sekarang pon cun sgt.. mesti yg dpt tu akan simpan bunga comel itew...

Musliha said...

okies dokies cik rai..
cik mus dah tau dah..
nanti try lain sekali lagik.. tq cik rai..

MsRahah said...

mus, nanti free2 ajar lah camne nk buat bunga ni

mane saje lah mus dpt ilmu best2 ni?

Musliha said...

rahah..
mus dapat dari forum cari nuh..
hahaha.. mus ambil ilmu dr kawan2..
nanti ada masa mus kasik link..
nak kena cari di mana link yang dulu..
entah masih ada atau tidak..