Cotton Love

Thursday, April 9, 2009

Walalala.. Sapa suka cotton motif love ginih? Love is in the air.. Mus suka.. Sukaaaaa.. Yer la.. Yer la.. Sedang dilamun cinta.. Ekekek.. Sesuaila.. Sapa nak? Angkat tangan.. Hiksss.. Ini adalah hasil contra pi, contra mai.. Mana nak cekau nak beli ni semua.. Huhu.. Okepsss.. Sapa nak, sila terjah ke kedai Cik Kema <--[klik sini] eh.. Banyakkkkk.. Rambang mata ok nak pilih.. Itu ayat kalu Mus banyak tuttttt dalam bank.. Masalahnya sen-sen jer.. So, rambang mata untuk cuci mata je la.. Ahaksss..

5 comments:

MisZ E said...

ala..so sad :(
hr tu kite ty how nak order kain cotton hat yg dulu tu, tak ckp pun :(

huhu

MsCraft Shoppe said...

ni pe sedih2 ni...dah pi jenguk kedai..tu ado lagi kain love2 :P

Musliha said...

misze..
adoila.. tak oaham la kak mus..
yang mana? tanay tak reply..
haishhh.. tu pi layan kedai cik kema la misze..
kan ker kak mus kasik link.. adoilaaa..

My Rayyan said...

ni kedai mscraft dah ado blog http://mscraftshoppe.blogspot.com/

Musliha said...

tuh dier..
cik kema promote.. ekekekek..
side bar mus pun ada..
org xpasan gamak..