Wonky House

Thursday, February 26, 2009

Walalala.. Penangan Cik Kema.. Mus cuba buat wonky house ni.. Seronok.. Ralit sangat menjahit.. Cuma kena pandai mix 'n' match jer.. Tuh saja try jer dulu.. Nanti baru nak try buat itu BOM apa ntah yang depa sakan sgt duk buat.. Mus kan tak tera lagik.. Hiksss.. Takpa.. Sesambil bila pening, Mus merapu sat quilt gini.. Seronok juga.. Ambil angin lain.. Freshhh.. Alasan.. Boleh le abeskan kain-kain cotton dalam goboks.. Dengan alasan, dapat borong kain-kain baru.. Walla.. Ok tak idea? Haha.. Nak kena ketuk ni.. Tak sedar diri.. Cannot.. Kena jimat skit nak kenduri.. Hiahhh.. Tunggu batting jap.. Mr. Fedex tolong pi beli.. Nak try godek wonky house ni buat lapik apa2.. Comelsss.. Mari kawan-kawan.. Quilt pulak kita.. Ayuhhh..

6 comments:

TRISYA ALEESA JAMIL said...

Amboiiiii... dia dah start dahhhh.... chaiyokkk cik mus chaiyook

Musliha said...

hahaha.. aleesa..
nanti kita tunjuk lagi progress sehari dua.. haha..

DiahRothman said...

Mus,
Yeah Mus dah join dah group 'carik-carik' kain nih. Tahniah!

Musliha said...

hahaha.. group 'carik-carik' kain? lawakla kak diah ni..
seronok ooooo 'carik-carik' kain nih.. ralit..

Anna said...

From kak ana
mus..beli batting kedai mana?...ckp batting je kedai tu tau ker?..mcm kat komtar nk beli tessel depa tak tau..sebut rambu rambu je

Musliha said...

Kak Ana..
Mus beli kat Uncle Komtar tu la..
Sing Seng Lee..
Cakap je batting.. Dia tahu kak..