OLDTOWN White Coffee

Thursday, October 30, 2008

Hari ni nak cerita pasai OLDTOWN White Coffee (OTWC).. Maybe ni macam last kot entry Mus pasai OTWC ni.. Janganla tanya kenapa eh.. Cuci mata je la hari ni.. Mus telan-telan air liur je la tengok.. Hehe.. Jumaat yang lepas.. Ada farewell kawan Mus merangkap bos kecik merangkap penasihat.. Last day.. Dia nak join Motorola.. Lama dia kerja sini.. Dalam 5 tahun kot.. Dia antara orang lama.. Sayang dia berhenti.. Ermmm.. Takpala.. Rezeki dia di sana.. Memula derang decide nak makan kat Pizza Hut.. Tapi masa pergi ramai orang.. Yer la.. Hari Jumaat kan.. Mana aad chance nak tengok meja kosong.. Then pergi KFC pulak.. Situasi sama ja.. Takda meja langsung.. Berdiri depan sana, derang decide pergi OTWC saja.. So, ramai-ramai la kami pi OTWC kat Bayan Baru.. Orang baru reda.. So, ada banyak meja kosong leh kami combine.. Bestla makan ramai-ramai.. Banyak ragam.. Pening pun ada.. Macam-macam makanan derang pesan.. Mus segan nak tangkap gambar makanan derang.. Sedap je nampak semua.. Mus macam biasa.. Makan Curry Mee ja.. Sedap sangat.. Terasa-rasa sedapnya.. Ishhh..








Tak cukup Jumaat tuh.. Ahad malam kami ke OTWC lagi.. Hiksss.. Kali ni bersama Mr. Fedex.. Sebenaqnya kami baru balik dari 2 open house.. Tapi saja tau nak pi jugak sana.. Haha.. Ni Mr. Fedex yang ajak.. Kali ni pesan Nasi Lemak Special.. Sambal dia sedap.. Ayam goreng dia giler rapuh.. Sedap semuanya.. Then, Double Toast Bread jangan dilupakan.. Hehe.. Terasa cair-cair je butter kat mulut.. Hiksss.. Then Lime Juice.. Lime Juice dia giler masam.. Berkerut muka minum.. Memang "ghao" habes.. Best! Sah semua tanya kenapa pesan satu-satu je kan? Eheh.. Sharing is caring.. Makan share lagik sedap.. Ahaks.. Sesapa tak lalu dengar ayat ni, pejam-pejam mata je eh.. Hihi.. Ok la.. Ok la.. Itu jer.. Karang muntah semua orang.. Haha..

Kami makan dekat New World Park.. Kat sana ada pancutan air terjun.. Best.. Suasana dia tuh best.. Masa kami pi tuh ada jualan apa tatau la.. Macam pasar malam pun ada jugak.. Tapi barangan dari mana ntah.. China ke Korea ke.. Entahla.. Cuci mata je.. Best! Situ selalu ada je exhibition apa-apa.. Sempena Deepavali agaknya.. Heh.. Sayup-sayup je nampak.. Oh..

2 comments:

msdaisy said...

OTWC dekat ngan sunshine n tmpoint tu kan? asyik lalu saja..dah lama tak pi OTWC sejak kene migrain bila minum white coffee die..hehe

Musliha said...

Ha ah.. Dekat situ pun ada Yan..
Takpa.. Next time boleh singgah eh..