Kek Coklat Lagi

Friday, October 17, 2008

Memang favourite kat rumah Mus ni kira kek coklat je.. Sapa yang pernah makan kek coklat ni, mesti semua tanya.. Kek coklat ni tak silap Mus kalu, Mus buat malam raya.. Mus buat 3 bijik masa malam raya tuh.. Sebijik untuk Mr. Fedex, sebijik untuk Mak Mus dan sebijik untuk kawan Abah.. Then masa open house hari tuh pun Mus ada buat 2 biji.. Pendek kata, kek coklat ni memang favourite dalam apa je acara.. Tambah-tambah budak-budak suka sangat ngan kek coklat.. Yang gambar Mus sempat snap ni Mus taburkan hirisan badam.. Selalu Mus buat Mus tabur coklat rice.. Budak-budak kalu tengok banyak coklat campur coklat rice lagi, berebut sakan la kan.. Masa hari raya langsai sebijik tuh tak sempat petang pun.. Masa open house pun sama, langsai 2 biji kek coklat ni.. Mus selalu tak makan pun kek coklat ni.. Mungkin sebab masa buat tuh dah hidu kan.. Terus kenyang.. Hehe.. Bila sendiri tengok gambar, terasa nak makan pulak.. Hiks.. Rajin boleh buat lagi..

6 comments:

LYNDZ said...

salam....
sama ler kita. Kalau kat umah Lyn semuanyer mesti ader coklat...kek coklat biskut pun coklat.....

Musliha said...

yer lyndz..
ceklat ni semua orang suka..
budak2.. mak budak.. pak budak..
wahahahaha..

Natrah Norlin said...

cik mus..mr fedex tu saper???ehem2 ke..kek coklat ni bakar ke kukus eh??ke guna bekas buat bingka tu and terus letak atas dapur gas macam bakar kuih bingka tu??

p/s: baru berjinak2 nak buat kek n menjahit baju :D

Musliha said...

natrah..
mr. fedex tuh tunang mus..
tulisan dia jiwang ke?
abaikan dia, mmg cenggituh dia.. haha..

kek coklat ni bakar natrah..
letak dalam mana2 loyang..
then masukkan dalam oven..
bakar api atas bwh dalam 40 minit..
senang je natrah.. cubala eh..

Emily said...

looks SEDAP!

Musliha said...

emily.. walla..
long time no see haaa..
I want to bento one day too.. haha..