Upah Menjahit.. Yummy Lagik!!!

Wednesday, December 30, 2009

Morning!!! Morning!!!


Hari ni pun nak eksen ngan barang yummy jugak.. Sedap! Sedap! Haha.. Out of mind.. Ni ler upah menjahit sarung bantal sila yang Kak Reen bagi.. Sedap kan? Upah yang melebih-lebih ok.. Melampau! Haha.. Syiok! Button sebeg besaq.. Plus loose button lagik segengam.. Plus benang lagi 4 ketui.. Ehem.. Ehem.. Kak Reen nak suruh Mus mula tat kah? Abesla.. Pengsan ni.. Sonok duk belek benang tuh.. Ado plak orang yang mula pi tat sat ni.. Tak boleh jadik.. Tangan kena lepak dendiam.. Buat barang yang patut buat dulu.. Hadiah contest hari tuh pun dah siap.. Tinggal nak letak tampuk dan send saja.. So, tunggu ok.. By next week boleh send dah.. Pasai next week dah balik ke gobok sendiri.. Yeayyy!!! Boleh settlekan apa yang patut disettlekan.. Hutang berlambak nuh.. Pengsan! Ni semua goodies buat pembakar semangat.. Giler heaven! Haha.. Dah! Dah! Kang berjela merepek meraban.. Thank a million ok Kak Reen.. Satu hari mesti nak pi Johor sana.. Tungguuuuu..

10 comments:

: : s o l : : said...

chomel2nyeeeeeee button tu sume. bak mai sket ahaks ;p

johor beli katne weih?

DiahRothman said...

Mus, bertuah nyer..... berbaloi-baloi!

Nana said...

Mus yg bertuah.. bagi sikit boleh.. ^__^ hahahah

Mrs. Fedex said...

leha..
ermmm.. itu kena tanya tuan dia..
mus tukang terima jer ni.. ekekekek..
johor tuh rumah tuan dia la..

KD..
dah pi borong kain kah?
bak mai nak tgk sket yg kain yang berlambak itewwww..
sonok sonok.. kasik mus leleh air liur sama ok.. jgn lupa..

hong2..
u sedang bodek i kah?
hahaha.. i tau..
u sedang bodek i..
u mai sikit kah? agagagagaga..
esok i kasik tayang dekat u sikit..
muaahahahaha.. jahat punya mode dah mai.. pengsan la!

misa said...

nak nak nak.. byk nye button.. sluuuuurp..

Mrs. Fedex said...

misa..
hirup macam sup eh.. agagaga..

haslina said...

seronokkkkkkkkk nyer....byk button..

Mrs. Fedex said...

haslina.. seronotttt..
saya juga.. buat sup! ehem!! ehem!!

Salmi said...

wahhhhh meroyan ok tengok button tu..masa jenjalan kat spotlite mata terpandang jugak mcm nak beli tapi since duit tak berapa nak ada so terpaksalah beli apa yang da dibajet kan .

Mrs. Fedex said...

ahhhhhhhhhh.. ibu.. ibu..
pi spotlight kah? wah.. wah..
syiok dak? takda gambar di sana ka?
aaaaaaaaaaa.. tension dengaq spotlight.. ahahahahahahahaha..