Pomander Ball

Monday, December 14, 2009

As-salam.. Happy Monday.. Yuuhuu..

Okeps.. Jangan nak ber-monday blues ok.. Today mestilah cergas.. Mus hari ni punch pukul 6.28am.. Masuk kerja actually pukul 8am.. So, boleh bayang tak? Ahah.. Giler efisen.. Pekerja sapa la ni.. Since Mr. Fedex keja pukul 7am, so Mus pun automatik masuk awalla.. Tapi Mus suka datang awal-awal gini.. Rasa nyaman pagi-pagi bangun awal lepak sini.. Ada sejam setengah sebelum mula kerja.. So, pas bancuh air semua.. On pc lepak mana patut.. Then baru keluarkan tupperware "Hexy The Sexy" itewww.. Jahit untuk portion ke-tiga KD.. Seronok ok.. Dah nak habis.. Sebab semangat nak "BEBAS" tu tebal.. Itu yang gigih.. Ahaksss.. Oppsss.. Actually nak citer pasal mende lain kan? TERlalut mende lain.. Huhu..


Ok.. Balik ke pangkal jalan.. Mus nak citer tentang pomander ball ni.. Amacam? Cute tak? Eheh.. Barang recycle yang nak dibuang oleh orang lain adalah menjadi sangat berguna untuk Mus.. Eheh.. Itu EP cakap la.. Perli Mus la tuh.. Pomander ball ni dikelilingi oleh felt yang dibentuk jadik munge rose.. Nice tak? Sesuai ok kalau nak hang dalam kereta ka.. Kat tombol pintu ke.. Mus buat hang kat tombol pintu bilik.. Comel ok.. Berminat tak dengan pomander ball ni? Anyone berminat dengan pomander ball? Ahaksss.. Sedang dalam pembikinan pen-set-up-an.. Tuh.. Ayat tak leh blah.. Ok.. Jom kawan-kawan.. Boost up memasing punyer power.. Baru rasa cargas sket.. Jom.. Jom..

7 comments:

My Rayyan said...

keh3 tu nak jerat cik kema masuk ke alam baru la tu hehehe

bunyi cam pokemon pon ado eks wakakaka

tulipurple said...

i looikee lah bola itew..jgn bola2 api udah ler ye..jgn letak rege mahai sgt no :)

Mrs. Fedex said...

cik kema..
muahahahaha.. jangan jeles ok..
sambil kenyit2 mata..

kak wa..
takla.. ni kira beraap ketui munger ros.. ekekekek..
nanti akan diwar2kan ok.. tunggu..

Happy Craft said...

nice nice!

Mrs. Fedex said...

ahhhhhhhh.. ms cheah..
tq.. tq..

sis arma said...

salam..
cutedan cantek bangat... teringin nak blaja boleh sis???...

Mrs. Fedex said...

hai arma..
mus juga tengok tutorial di blog orang lain.. hehe..
search dr google.. banyak ada..