Malaysian sHexies - 2nd Round

Thursday, December 24, 2009

Today Khamis! Yes!!!


Ok.. Malaysian sHexies punyer citer tak habes lagi.. Tak buat penutup lagi macam Cik Kema.. Agaga.. Untuk melengkapkan kerja-kerja sebagai Malaysian sHexies, ini adalah 10pcs "Hexy The Sexy" untuk diri sendiri.. Theme merah bertampuk putih.. Nampak gambar? Tetiba ada satu hexy love-love di antara polka dots itewww.. Ha.. Itu anak tiri namanya.. Ekekek.. Fuhhh.. Lega ok.. Dengan siapnyer part untuk diri sendiri maka dengan ini, complete la Mus punya komitmen untuk Malaysian sHexies tahun 2009.. Bermakna Mus telah menerima 9 panggu dari 10 panggu yang patut Mus terima.. Since, another 1 panggu missing in action.. Maka, kena redho ni.. Huhu.. Janji yang perlu Mus tunai dah tertunai.. Apa yang perlu Mus buat dah terbuat.. So, completed! Link sebelah untuk group Malaysian sHexies telah digugurkan serta digantikan dengan link BOM 2010 pula.. Yes.. Tahun baru.. Terima kasih pada semua sHexies yang join.. Dulu tak kenal, sekarang dah kenal.. Walau tak bersua, cukup sekadar bertukar kata-kata.. Cukup untuk hati Mus merasa happy hari-hari.. Thanks juga pada KD selaku penganjur.. You did a great job.. Selalu bagi kata perangsang bila enjin dah nak sejuk.. Selalu jadi pembakar bila hati dah ke mana.. Haha.. Kan ker crafter senang di-influence-kan.. Setuju tak? Ekekek.. So, still keep in touch ok even nan ado "Hexy The Sexy" lagi.. Tapi still, ado blanket yang perlu diselesaikan.. Fuhhh.. Berpeluh.. Thanks for the friendship sHexies.. I mean it! Hugsss..

5 comments:

DiahRothman said...

Mrs Fedex pun dah buat kata penutup.
KD kelu untuk berkata2 seketika...

Cik Mus dan kawan2 lain dapat serba sedikit KD motivasikan untuk siapkan semua bunga hexy.... Timakasih Mus kerana very komited ngan game walaupun Mus sibuk ngan office works semua....

See you in 2010 and BOMFida!

Mrs. Fedex said...

KD.. yes.. tq..
kalau KD tak hambat mmg pelan juga mus ni.. mengarut dgn mcm2 tempahan..
tapi apa pun, mus mmg enjoy join sHexies sekalian.. thanks KD..
See u too in BOM 2010.. Walalala..

naiz said...

tutup kedai hexy yek. he.he.. bagus..bagusss... buka kutu boom quilt pula. aduss.. risau aje.

shima said...

wow mus,
semua dah nak pakat tutup kilang hexies... ni nak pegi booom pula... kshima pun seronok kenal dgn mus... & good luck untuk gedebooom... muaaaahsssssssss tooo

Mrs. Fedex said...

ahkak naiz..
kasik prepare ok..
tak berapa hari je lagi nak new year ni.. kasik panas enjin slow2.. ekekeke..

kak shima..
jangan lupa mus yer after this..
jangan lupa juga blanket kita yg belom siap lagi tuh.. agagagaga.. pengsan!