Sandwich Goreng Inti Sardin

Tuesday, October 13, 2009

Salam kawan-kawan..

Berhari-hari tak update.. Huhu.. Sebuk ngabiskan order kuih makan pagi dari customer.. Nanti Mus update yang nih.. Sekarang ni Mus lapar.. Semalam makan laksa ja.. Kawan Mak hantar.. Sodap! Pagi ni baru terasa lapar.. Nak pi kantin, asyikla Makcik gemar nasi, mee dan bihun goreng.. Hari-hari.. Buhsannya.. Tolong! Tolong! So, lepak depan pc makan sandwich kosong.. Sodap aih.. Haha.. Sesambil browse gambar dalam pc, sesambil buat assembly drawing.. Muahaha.. Berapa banyak keja dalam satu masa ntah.. Serupa banyak tangan.. Seb baik ada pun sepasang.. Mau tak, ngan kaki-kaki sekali bekerja.. Ekekek..
Ok.. Ngaruts! Lalut! Hari ni Mus interprem sandwich goreng inti sardin.. Sodap aih!!! Krup.. Krap.. Krup.. Krap.. Bunyi gituhla kalau makan.. Hiksss.. Serupa macam goreng pisang.. Tepung yang menyaluti tuh sangat la rapuh.. Sodap.. Sodap.. Dan-dan leleh air liur.. Slurrppp.. Menu ni juga adalah salah satu menu yang ada masa open house Mus hari tuh.. Dua buku roti sandwich bonus pack buat.. Licin semua.. Bebudak suka makan.. Ala-ala makan keropoks.. Ni Mus buat masa pagi nak bawa pi kerja.. Bekalkan pada Mr. Fedex sekali.. Huh.. Sodap! Sandwich goreng ni makan masa panas-panas.. Kalau dah sejuk tuh, dia ala-ala liat sketla.. Bukan liat apa la.. Sama macam pisang goreng bila sejuk.. Makan 2 keping pun dah sengkak perut.. Kenyang! Kawan-kawan kalau rajin petang-petang, mohla buat sandwich goreng ni.. Belum cuba belum tau.. Dah cuba baru tau.. Wakakak..

2 comments:

:: butterfly :: said...

krup krap krup krap tu yg teruje nk buat kak mus hehehe

btw, mintak izin letak blog akk kat bloglist sy ye :)

Mrs. Fedex said...

hehe.. saja kasik bunyi impak maksima.. wakakaka..
ya ya.. boleh.. nanti kak mus link kembali.. tq yer..
kakak kah? hahaha..