Cerita-Ceriti Open House

Monday, October 5, 2009

Ada sapa-sapa tunggu cerita open house Mus tak? Ahaksss.. Perahsan! Mus tak dan nak amek gambaq.. By the time siap letak barang pi mandi bagai dah ada orang mai.. Haha.. Kelam kabuts sungguh.. Rasa ada gambaq kat camera Daddy.. Nanti Daddy transfer boleh la tengok.. Tapi la ni semua orang kalau nak tau citer pi kat blog kawan Mus ni.. Dia ada snap gambaq dan bagi laporan.. Haha.. Seb baik ada paparazzi.. Bagus! Bagus! Terima kasih eh En. Shazruls.. Jasamu dikenang.. Terima kasih juga sebab datang dan bawa ole-ole coklat itewww.. I likeeeee.. Hehe.. Terima kasih pada kengkawan yang sudi datang.. Yang tak sempat serta tak datang pun takpa.. Terima kasih juga.. Hehe.. Selamat open house untuk yang nak buat open house eh.. Tunggu cerita Cik Kema nyer open house lak ujung minggu ni.. Hehe..

4 comments:

shazruls said...

bagi coklat turr ada makna turr...member2 bagitau suh wat open house lagi,open house umah baru ka...

Mrs. Fedex said...

tuh.. ngengada..
open house tahun ni dah habes..
tunggu tahun depan plak..
sapa suh xmo mai.. malas layan..
muahahaha.. kijammmmm..

My Rayyan said...

waaaaaaaaaaakakaka tu sabaq na
nanti cik kema wat cover story pasai open house kah3

nerbes nih sbb 1st time ooooo lalala

Mrs. Fedex said...

tuh dia.. siap nerves cik kema..
ahaksss.. tangkap gambaq banyak2 ok..
cik mus nak leleh2 air lioq.. ahahaha..