Malaysian sHexies - 2nd Round - 6th Parcel

Tuesday, October 27, 2009

Yes.. Yes.. 6th parcel.. From the 7th sHexies.. Diri sendiri adalah 10th sHexies kah? Haha.. Two more parcels left.. From another two sHexies yang berada di seberang Laut China Selatan.. Ya.. Ya.. Mus yang setia menanti.. Ahaksss.. 10 hexy datang dari KD lagi.. Portion Kak Khis yang KD dah take over.. Nampaknya nanti jenuhla nak berhexy untuk KD.. 30 hexy ok.. Wah.. Syioknya KD nanti.. Berbaloi dengan usaha KD kan? Enjin KD bukan tahap turbo, ntah berapa lapis turbo dah tuh.. Laju ok KD.. Mus adalah jeles.. Hiahaha.. Boleh nak jeles.. Mus pun kena laju ni.. Tertinggal dah.. Sekarang ni yang Ahkak Naiz dah siap, tinggal nak pos.. Tengah jahit untuk Via pulak.. On time.. On time.. Kang terlepas ketapi lagi Mus.. Ahah.. Larikkkkk.. Kejar ketapi.. Huhu..


P/S - Sorry for the long silence guys.. Mus baru balik dari Kursus.. Ada yang rindu Mus kah? Nan ado? Uwaaaaa..

2 comments:

DiahRothman said...

A'aa nanti nak terima hujung2 tu yang best tu..... :) Tunggu orang antaq plak kat kita.

Mrs. Fedex said...

untuk KD mus kena gi beli kain hitam le..
mus takda kain hitam..
wah.. diam-diam dah nak langsai kan kita punya hexy.. sekejap je..