Jamuan Hari Raya USM

Friday, October 30, 2009

Happy Friday Buddies..

Seronok ok Friday.. Ahah.. Tapi sekejapan saja hari minggu 2 hari itu akan berlalu.. Huhu.. Tak dan nak buat mende pun.. Dah berlalu 2 hari kan? Haishhh.. Hari ni Mus nak interprem gambar yang lama terperam dalam folder.. Nampak benau sakan hibernate atau dengan erti kata sebenar adalah PEMALAS!
Santapan mata di pagi hari.. Jeng.. Jeng.. Sandwich Roll Inti Sardin dan juga Kek Coklat.. Mus rasa macam lama dah Mus buat ni.. Tuh.. Sampai tak ingat bila.. Buat sempena order dari orang USM.. Depa buat open department kot.. Eheh.. Tak terkepo plak depa buat apa.. Tapi open house raya la yang pastinya.. Raya pun dah habes.. Baru nak update.. Keji.. Haha.. Macam biasala.. Dedua tuh adalah santapan favourite la yang akan orang order dari Mus kalau mereka nak buat jamuan.. Sesiapa yang nak buat jamuan ka, makan-makan ka, maila order jika berminat.. Muahaha.. Dan lagik promote..
Yang dah potong-potong siap ni bekal Mr. Fedex.. Bawa jamu kawan-kawan kat ofis.. Sekali jamu perut Mr. Fedex.. Kalau buat kek coklat orang order, sah-sah bake lebih seketui.. Buat perut Mr. Fedex la.. Ahaha.. Jangan marah ok Mr. Fedex kesayangan hamba.. Hamba gurau-gurau saja.. Ahaksss..

4 comments:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Mrs. Fedex said...

hai hapi.. :)

My Rayyan said...

mencikkkkkkkkkkkkkkkkkk ok! bile nak pos seketui kat cik kema

Mrs. Fedex said...

hehehe.. ujung thn ni cik mus pi bakaq kat rumah cik kema la na.. ehehehehe.. boleh kah? bilik untuk cik mus ada dah ka? muahahaha..