Oblong Burger

Friday, January 16, 2009

Sedapnya.. Nyum.. Nyum.. Kawan-kawan sarapan apa pagi ni? Hiksss.. Mempekenalkan.. Oblong Burger.. Sedap ohhh.. Tau dak prosperity burger yang McD punya? Ha.. Daging Oblong ni macam tu la rasanya.. Dia ada campuran lada hitam.. Sedap.. Dia bukan macam daging biasa.. Mus beli daging ni dari kedai frozen dekat rumah mak sedara Mus di Jitra.. Sangat sedap.. Daging ni, kalu celup dalam black paper sos, sprinkle skit bombay onion.. Fuhhh.. Sejibik prosperity burger.. Hiahhh.. Tapi ni Mus makan macam biasa saja.. Makan dengan mayonis saja.. Boleh kata dekat 2 minggu hari-hari kami adik-beradik makan roti ni.. Haha.. Penangan Oblong Burger.. Kawan-kawan pernah cuba? Sedap aihhh.. Slurrrppp..

6 comments:

Faeiz Musa said...

Salam musliha..
kat mana kedai frozen awak dapat oblong ni?
Bleh bagitau tak? terasa nak cuba laa..
emailkan tempat tu kat saya ye? punk3iz@gmail.com

NisHaPhiA said...

boleh bgtau tak mana dpt stock onlong ni??

Top Song said...

KALAU AREA SG PETANI KEDAH LEH LA GI TAU...

http://ohbetul.blogspot.com/2009/09/daging-oblong-oh-betul.html

Anonymous said...

u stay kt ner?i kene tahu area u dulu,then br i bleh bgtahu kt ner yg ade supply daging oblong..huhuhu

Faeiz Musa said...

Owh, saya dah tahu dah kilang dia kat mana..ngeee..

Anonymous said...

Variety is the spice of life.


--------------
Royal Institute of Technology