950 Ketul

Thursday, January 15, 2009

Ekekek.. Saja ja nak habaq.. Dah ada 950 ketul bakul telur kenduri Mus nanti.. Baru kira.. 50 ketul to go.. Go.. Go.. Nak cukupkan 1000 ketul.. Hiksss.. Sekarang tengah gigih potong dawai nak buat tangkalnya.. Lega rasa bila satu perkara dah hampir selesai.. Fuhhh.. Pasni leh bisnes bakul telur.. Berangan lebih.. Over.. Mus nak cerita lagu mana buat pun tak berapa nak tahu.. Sebabnya, Mus tengok kat forum cari plus Bal ada tunjuk ajar Mus sikit.. Kalau nak tahu, Bal ni lagi tera buat bakul dari kertas terbuang ni.. Mus pun menuntut dengan Bal.. Korang masuk ke blog Bal<--[klik sini] tengok.. Macam-macam dah Bal ada buat.. Terima kasih sebab ajar Kak Mus eh.. Jasamu dikenang.. Hugsss..


P/S - Bal.. Jeles tak ngan bakul telur Kak Mus? Hiksss..

6 comments:

LiNdT said...

caiyok caiyok mus. berapa bulan nak siapkan 950 ketul tu? kalau ahkak la kan...baru buat 2,3 ketul dh boring agaknya ekekeke

Musliha said...

muahahah.. rasanya 3/4 bulan..
tetiap malam berusaha dengan gigihnya.. ekekek..

Pinchesska said...

woot woot...

wah bakul kertas...ini kegilaan terbaru ahkak le ni mus..terbongkok2 dok gulung kertas..ekekeke..letih woo..ingat nak buat bakul utk my smallies tu..wahaha..besar selera tu..

Musliha said...

wahahaha.. dah terjebak ke ahkak index?
best! sah boleh buat punya..
go ahkak index go..
nanti tunjuk..
mus tak try lg bakul besaq2..
asyik cenonet ni jah.. haha..

Salmi said...

mus, salute spring ngan mus..begitu gigih menyiapkan bakul bakul nie...

Musliha said...

ibu.. seb baik abah membantu..
tak kalu, xsiap juga..
adik2 tlg gulung kertas sama..
ekekeke.. kena upah derang..