Pre-Birthday Present

Tuesday, September 23, 2008

Tengok ke title tuh.. Tahu dah.. Ada orang nak hadiah lagi.. Haha.. Mr. Fedex, Sabtu ni baru kita beli hadiah rasmi kan? Eheh.. Kan? Haha.. Sebenarnya semalam makan kat New World Park tuh sebab konon Mr. Fedex nak belikan handbag.. Walalala.. So, boleh pilih sendiri yang mana suka dan kat mana.. Apa lagi, terus nak handbag yang macam Kak Ej pernah beli tuh.. Mus suka betul.. Comel sangat.. Tapi kan.. Apa kan daya.. Bukan rezeki Mus.. Handbag fesyen tuh dah habes.. Langsung takda even kaler lain or apa.. Takda jejak langsung.. Siap tanya kat SA tuh.. Mana tau masuk stok baru.. Takda juga.. Erm.. Nampak sangat takda rezeki Mus kan.. So, jalan-jalan pusing kat situh tengok andai kata ada kedai lain ka apa.. Tapi hampa la.. Takda.. Ada satu kedai souvenir bear lawa2.. Pusing situh then keluar.. Then jalan sampai depan dah, nak balik.. Then tak jadik, patah balik pi kedai souvenir tuh.. Mr. Fedex suh juga ambil apa-apa buat present kecik la.. Karang dah Sabtu dah macam lepas hari kan.. Memang kalu balik tangan kosong, mesti sedih.. Haha.. Perempuan.. Sori eh Deary Lovey Dovey.. So, masuk kedai tuh.. Pusing-pusing amek juga bear kecik sekor dan Mus suka tabung burung antu nih.. Haha.. Dah letak duit dah.. Dah besar pun banyak tabung.. Sukaaa.. Suka giler.. Even takda handbag tuh, dapat barang kecik-kecik ni pun jadila.. Mus suka.. Thanks a lot My Deary Lovey Dovey.. Sekarang duk atas meja solek.. Suka kat dia.. Gelek-gelek suka.. Walalalala..

2 comments:

1na said...

Salam Mus,

Happy Belated Birthday :D

Musliha said...

Salam Ina..
Thanks..