Happy Birthday To Me!!!

Monday, September 22, 2008

Happy Birthday To Me..
Happy Birthday To Me..
Happy Birthday To Me Musliha..
Happy Birthday To Me..

Haha.. Feeling-feeling nyanyi lagu besday sorang-sorang ok.. Mus nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada semua yang buat birthday wish pada Mus.. Happy giler.. Dah tua-tua ni happy tahap sakan pulak.. Tak lupa juga terima kasih banyak-banyak pada Mr. Fedex yang wish berkali-kali dah ha.. Setiap kali pas nak letak telepon, wish jer.. Sehari birthday wish nyer tak tahu berapa kali sehari.. Haha.. Thanks you my deary lovey dovey.. Terima kasih pada semua yang ingat birthday Mus.. Mus suka.. Hugsss semua.. Nak tunggu birthday present nih.. Tahun ni dapat apa eh? Hehe.. Gelek-gelek jap.. Haha..

P/S - Happy birthday to Elin.. Kami share tarikh lahir yang sama.. Cuma tahun yang berbeza.. Happy birthday Elin..

4 comments:

laloque said...

Happy Birthday To U
Happy Birthday To U
Happy Birthday To Musliha..
Happy Birthday To U

moga ceria2 selalu :D

Musliha said...

Hahaha.. En. Laloque..
Trima kasih sebab nyanyi lagu eh..
Terima kasih En. Laloque..

viruspadu said...

eh sori2, itu saya la sbnrnya, tersilap pakai id laloq hahahaha...

aiseh, mak nyanyuk la nyah :D

Musliha said...

Hahaha.. Tuh hairan tuh..
Kak VP.. Trima kasih banyak-banyak..
Datang jenguk sini..
Terima kasih..