RZ - Roslan & Zana

Friday, April 9, 2010

As-salam.. TGIF!!! Pufff.. Haha..

Sonok sakan eh kalau Jumaat.. Pemalas! Ok.. Masih lagi berkisar berputar di sekitar doorgift untuk kenduri Zana nanti.. Semalam tetiba saja Zana minta tambah another 15 ketui.. Fuhhh.. Rezeki.. So, makna la ni.. Tinggai baki lagi 25 ketui kena buat.. Tu dia.. Berjayakah Mus? Mesti berjaya la.. Yakin pada diri.. Ecewah! Motivasi diri.. Design kali ni juga adalah permintaan dari Zana sendiri.. Nak initials tu saja.. Masih dalam background merah.. Mus yang menurut perintah! Citarasa masing-masing tak sama kan.. Pencapaian baru.. Huruf-huruf.. Hehe.. Thanks to Jaja.. Sesi tunjuk ajar.. Ahaksss.. Dah half way.. Semoga cepat selesai.. Aminnn..

7 comments:

1na said...

Salam mus,

Kalau akak nak order yg bunga butterly (pink) dan cupcake tu macam mana? boleh tak? heheheh

Mrs. Fedex said...

kak 1na..
email mus eh..
musliha.yusof@gmail.com
tqqqqqq..

DiahRothman said...

Salam Mus, selalu KD visit sini... saja tak nak kacau... Mus sangat sibuk dengan felt...... Pulun Mus!

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Mrs. Fedex said...

KD..
huhu.. sebuk menda tatau la..
BOM ngan baju duk melangut nuh..
lam xsembang ngan KD..
rinduuuuuu..

hi Januskiez..
thanks..

shafiqah hasni said...

salam... sy nak tahu yg keychan mcm HZ . bpe yea...

shafiqah hasni said...

salam sy nk tahu brape harga keychain love yg design Hz 2.... TLG INFORM YEA SY BERKENAN...