Lagi Doorgift Zana

Monday, April 19, 2010

As-Salam.. Happy Monday..

Hari ni tatau nak citer apa lagi ni.. Selagi Zana tak nikah, selagi tu la akan cakap pasai hal berkaitan Zana saja.. Muahaha.. Dah siap another 10 pcs wedding doorgift Zana.. Tinggai 5 ketui ja lagik.. Nak kena perabis cepat-cepat.. Nak proceed order orang lain pulak.. Berjela dah senarai.. Pengsan! Macam-macam Mus ni.. Pelik dengan diri sendiri.. Ahaksss.. Kali ni lain sikit.. Hias guna gross grain ribbon.. Pinky-pinky team.. Ada seketui kecit munger ros pink.. Feeling girly-girly.. Mus suka yang totally huruf pun kaler pink.. Nampak sweet sangat.. Another 5 pcs ni tengah pikir, nak buh emblishment apa plak.. Pening.. Pening.. Rasanya boleh siap hari ni.. Opsss.. Dah tu sambung jahit manik baju nikah Zana plak.. Pengsan! Baru teringat.. Takpa.. Sat ja.. On the way ni.. Kena cargasssss.. Sat tak dan dia nak balik Sarawak.. Ni nak kena order suh bawa balik mai kek lapis la ni.. Larikkkkk..

5 comments:

TinyTini said...

Salam sis, feel free jenguk2 blog akak..ada red & black felt for sale. RM1.70/A4 pc. Ada craft supplies lain jugak..Thanks

Mrs. Fedex said...

ok.. thanks..

suha said...

Salam Kak,,
Mcm maner akak wat huruf2 tu leh jadik santek2 ek...ader guner pembaris yg huruf2 tu kew??...musykil gak nih...

Mrs. Fedex said...

suha.. xder..
just print template dr pc jer..
xguna apa pun..

Cik Q said...

1 pcs bape nie ek???