DONE!!!

Tuesday, April 20, 2010

Yes!!! Done!!! Finally.. Feeling restless.. Sangat-sangat letih.. Tatau nak cakap macam mana letihnya.. Huhu.. But it's ok.. For future.. I wish.. I wish.. For a better future.. Rasa macam nak tidor seharian.. Letih sangat.. Dah! Melayan letih.. Merepek.. Ok.. Wake up!!! Membebel untuk diri sendiri.. Haha.. Ok la.. Hope Zana happy dengan semua goodies.. NEXT!!! Agagaga..

5 comments:

...aida... said...

Tahniah, dah siap projek door gift Mus. Mmg pantas n efisyen... Saya dah rasa penatnya buat doorgift ni. Mula2 nak buat 1 pattern je. Lama2 bosan. So buat macam2 jenis. Last sekali paling senang wat bentuk love...

DiahRothman said...

Syabas Mus..... siap semua nya, kan rasa lega... rehat lah juga Mus. Jaga kesihatan... Take care dear!

Mrs. Fedex said...

aida..
yer.. bosan kan satu peten jer..
tuh yg macam2 tuh..
naseb baik juga zana memang minta macam2kan..

KD..
lama xdgr khabaq..
pi mana lama xjumpa KD?
mus ketinggalan BOM ni KD..
nak kena kejar tapi still akan slow juga.. huhu..

DiahRothman said...

KD ada 1 minggu KL 1 minggu A/Setar. Penat Mus.... tak jadi kerja apa pun... ikut Hubby sedang suka bercuti selepas pencen dia... Mungkin lepas ni settle down sikit dengan nak renovate rumah.. pun tak bolih nak menjahit kan... habuk pulak tu!!! :(

Mrs. Fedex said...

owh.. having leasure time with ur hubby.. best! best!
mmg penat la kan..
maybe penat pikir apa kerja jahit xjalan kot.. hahaha..
takpa.. sementara masih ada masa ni, guna sebaik mungkin..
sonokla duk kl.. blh jenjalan kedai kain.. muahahahahah..