Roti Arab

Wednesday, April 28, 2010

As-Salam all.. Rabu dah.. Huhu..

Mus bukan takde menda nak tunjuk sini tapi sehbuk! Agaga.. Sungguh.. Kalut dengan ramcangan Amazing Race versi Penang kat Masjid Kapitan Keling Sabtu ni.. Tak menang kaki tangan dah duk ada.. So, untuk tidak membiarkan blog ni naik sawang tak hengat.. Jom jamu mata dengan roti arab.. Mus buat bila tatau dah ni.. Buat hari Sabtu bila pun ntah.. Lama dah.. Ekekek.. Peram ja dalam folder tuh ha.. Pemalashhhhh!!! Sedap ok roti arab.. Sapa belum try buat, cubala.. Sonang ja.. Goreng makan panas-panas.. Rangup.. Sodap.. Lembut.. Semuala.. Cecah ngan kari ayam atau sambal tumis ikan bilis.. Perghhh.. Leleh-leleh air liur ha.. Hari tu ikan bilis takda, kita bantai udang ja.. Sodap ja.. Cuma kurang kick la rasa udang.. Jumaat ni ingat nak buat roti buah.. Wah.. Memandai.. Nanti kalau TERbuat, mus snap mai tujuk gambaq.. Tender nasik lemak lagi.. Huhu.. Macam tangan tu ada banyak ja eh.. Pelempang sedasss.. Zasssss.. Ok la.. Merepek duk ada.. Mus tengah buat bear Mr. Bean.. Ekekek.. Nanti siap Mus tunjuk eh.. Tungguuuuu..

2 comments:

aimila said...

amboi mus..jauh roti ni datang..from arab lagi. lenkali meh le poslaju kat sini sket. hehehe..

Mrs. Fedex said...

mila.. nama je la arab..
tapi made in penang.. wakakaka..
pslaju xsempat.. posmen makan! hahaha..