Nyiau Belang Oren

Friday, March 19, 2010

As-Salam.. Fridayyyyy everyone.. Yeahhh!!


Dalam sebuk-sebuk gedebak-gedebuk itu ini.. Sempat lagi tangan ni jahit-jahit felt lagik.. Syiokkk.. Mus ni jenis tak boleh ulang design yang sama banyak kali.. Jemu.. Kalau buat pattern baru.. Wahhh.. Semangat ok.. Sesambil buat akhirnya siap juga.. Lama nyiau ni duk lam tupperware.. Sehari buat sikit.. Masa nunggu seminit dua ja buat pun.. Masa break pun bukan lama.. Kejap je.. Seronok la.. Best rasa.. Pas ni tatau nak try apa lagi eh.. Apa yang menarik? Ada idea? Ermmm.. Minggu ni cuti pulun jahit baju.. Takleh main-main.. Bertapuk dah duk ada.. Mau kena pelangkung juga nanti.. Ahaksss.. Sunyi sepi je.. Tetambah Friday.. Lagi la sepi.. So, enjoy your weekend.. Happy Holsssss..
P/S - Hong Hong.. U nanti duduk rumah sila buka blog I selalu ok.. Jangan lupa tinggal komen agar I tahu u masih rajin.. Jangan malas ok.. Jangan lupa juga buku 555 kita.. Haha.. Good luck on your new coming position..

7 comments:

Redbloodsnow said...

eeeeeeeeeeeeeeeeee lawaaaa laaaaa. lawaaaaaaaaaa. sumpah zie jeles...sobsobsob.


:P

aimila said...

cik mus..sian nyiau tu..sampai juling mata sbb kena gantung. hikhikhik..anyway sgt comey o.k. apa nama nyiau tu???

Mrs. Fedex said...

zie.. saja nak kasik jeles..
nak kasik zie boost up power craft..
hahaha.. xyah jeles.. jom kita buat seketui..

aimila..
mata dia ikut graviti.. agagagaga..
nama xpikir lagi..
baru lahir.. xdan buat sorat beranak.. agagagaga..

luna_e said...

rajinnye u ni...jeles i...alangkah besnyer kalo i serajin u dalam seni kraf tangan ni hehe

Mrs. Fedex said...

luna.. thanks..
jom kita kraf sama-sama..
saya guna masa sikit2 yang ada saja..

Nana said...

Dear Mus.. mestilah I akan singgah sini selalu.. jangan risau.. hehehehe :P

ila ada stok baru I bagi tau yea.. ^^ wuaha..HAHAHA

Mrs. Fedex said...

hong2.. buku 555 i jgn lupa eh..
i lupa minta no fon u la.. haha..
takpa.. i singgah ptg di sekolah anak u mesti jumpa u..
jgn lupa inform i eh..
jika tidak, i merajuk ok.. haha..