Dadih

Monday, March 8, 2010

As-Salam everyone.. Happy Monday..

No more Monday blues eh.. Kita perlu cekal dan aktif untuk mengejar impian.. Ahaksss.. Motibasi pagi untuk diri-sendiri.. Buangkan semua air liur basi.. Moh kita bertindak cargas.. Hari ni nak sarap dengan dadih.. Mus lupa pula tentang dadih ni.. Dah lama ni.. Baru teringat nak post.. Order ni adalah favourite ni.. Orang suka masa time kenduri-kendara makan-makan open house.. Apa saja keramaian sesuai ada dadih ni buat pencuci mulut.. Enak dimakan.. Yang penting.. Halal.. Bersih.. Terjamin sedap! Haha.. Promote pula.. Banyak perasa.. Yang digambar tu adalah perasa stroberi.. Nyum.. Nyum.. Tapi selalunya kalut la masa nak deliver.. Lupa abes kalau orang tu tepon, orang ni tepon.. Huhu.. Takpa.. Pas ni kita kasik photographer buat kerja.. Moga-moga usaha dan doa kita sama-sama berjaya na kawan-kawan.. Hugsss..

P/S - Macam biasa.. Kot-kot sapa berkenan nak buat pencuci mulut di majlis keramaian, boleh cari Mus eh.. Details segalanya di kedai Mus.. Jarum Sutera.. Call atau sms di 012-4577301.. Email di musliha.yusof@gmail.com.. Terima kasih..

4 comments:

Sharifah said...

sedap nyer dadihhh. kakpah sefamly memang peminat setia..

Mrs. Fedex said...

ha ah.. sedap kan?
tapi msu xlalu la kak pah?
tak reti makan dadih lembik2 ni.. agagagaga..

aimila said...

ah...mengecurkan air liur org jer cik mus nih. tebayang mkn dadih yg sejuk (baru kuar peti ais) masa hari panas nih...ummmmm..yum..yum...besnya dadih..

Mrs. Fedex said...

aimila.. sila.. sila..
buat dadih simpan lam peti ais..
sejuknyaaaaaa tekak.. ahhhhhh..