3 Layer Love

Tuesday, March 23, 2010

Morning kengkawan.. It's Tuesday..


Cepatnya masa jalan.. Tak sempat kejar.. Uwaaa.. Takpa.. Takpa.. Hari ni masuk keja pukul 6.46 pagi.. Ambik.. Takda award pekerja efisen ker? Time ofis adalah pukul 8 pagi.. Agagaga.. Today kita cuci mata dengan 3 layer Love hp strap.. Bermain dengan warna pink, merah dan hitam.. Mus ni tak pandai nak main warna lain.. Asyik geng merah jer.. Itu je yang berkenan di hati.. Nanti try kaler lain plak.. Memula nampak tak syiok.. Tapi dah jahit nampak comel pulak.. Puji diri sendiri.. Boleh? Tak malu.. Haha.. Pas ni kita buat buah pulak.. Laparrrrr.. Opsss.. Ni nak citer.. Pagi tadi singgah beli kueh.. Beli bingka ubi kayu ngan bingka gandum.. Sekali tadi masa makan.. Bingka gandum tuh boleh tak santan dia tuh basi la.. Eeeee.. Terus potong lapar semua.. Nak muntah adala.. Sayang je buang seketul kueh.. Kenapa orang meniaga buat gini? Kesian orang yang beli semua.. Ermmm.. Takpala.. Biarla.. Maybe dia pun tatau kot basi.. Huhu.. Terasa TERaniaya.. Ekekek.. Drama.. Sudah! Have a nice day buddies..

4 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh...lawa². nak tiru ah :Phiksss

Mrs. Fedex said...

hehe.. dah tau dah tu kaler zie..

luna_e said...

pelik gak kenape org meniage skarang ni byk yg mcm ni...huhu

Mrs. Fedex said...

maybe dia pun xperasan kot.. xpe la..