Bebear Kekasih Mr. Bean

Wednesday, March 24, 2010

Petang kengkawan..


Dengan pantas ni.. Update bebear kekasih Mr. Bean.. Sepasang.. Combination of light pink and light blue.. Perghhh.. Macam candy.. Puji diri sendiri.. Takleh blah.. Haha.. Yang penting adalah.. SOLD!!! Baru kuaq oven terus kena rembat ok.. Sepasang sekali dirembat.. Ni Mus buat masa lunch break taksat.. Sat ja godek itu godek ini.. Siap!!! Hani ada request suh buat tutorial kat fb nuh.. Mus pun tangkap la gambaq step mula, step ke-2 tapi step ke-3 dan seterusnya lupa ok.. Boleh? Punya syiok tangan duk godek.. Tak perasan.. Cesss.. Cesss.. Takpa.. Sebagai ganti.. Kat bawah ni Mus letak link tutorial dari blog Zie.. Zie pun tengah duk jinak-jinak buat kraf.. Dah demam kraf juga.. Sila tekan kat link bawah eh kawan-kawan.. Good luck!!!

9 comments:

haslina said...

chomel-chomel belaka....

Redbloodsnow said...

hahaha...mmg tuh kan. bile dh syok buat terus terlupe nk snap lg. its happen to me once ^_^ hiksss..

comel lah bear² mus tuh taw.

Mrs. Fedex said...

haslina.. thanks..

zie.. itu la..
ni ado 2 gamabr je..
tang sambung semua xingat.. boleh?
camna bleh xingat.. ralit..
mus tumpang yer link zie tu.. tq..

balkhis said...

hai mus,
makin creative n makin lawa seninya... jeles ni...(tgh dok tunggu baby kat spital buat rawatan utk jaundis)...boring dok belek blog kawan2...nyesal lak tak bawak felt yg beli dari kema ari tu..kalau tak leh tiru dah hasil keja mus hehe... (macam la terer...hehe jahit blanket pun tak tau....tau tarik blanket ja kalau sejuk) ... nanti ajar org tau.. pastu kan nak tanya...mana dapat penebuk lubang utk hp strap tu? kemas nampak hasil keja ada lubang tu

Mrs. Fedex said...

kak khis..
congrats ok on ur new born..
ada masa senggang, boleh sampai AS..
penebuk lubang tuh hari tuh order ngan kak salmi..
jumpa kat stationary kedai dia..
ce try cari kat kedai stationary..
tanya eyelet puncher..
kedai besaq2 ada kot rasanya..
dalam rm30 lebih.. syiokkk..

aimila said...

errmmm..makin produktif nmpknya cik mus kita kebelakangan nih..dan yg penting makin berseni dan cantek gitu..comey..comey bangat!!

Mrs. Fedex said...

aimila..
tq.. tq..
dia bila lelama buat makin syiok..
mila punya pingu pun sama..
comel menarik tertarik..
sonok kan? jom buat lagi.. hiahaha..

Redbloodsnow said...

hehe...link aje mus. tenkiu sbb sudi tumpangkan link tuto zie tu..hehe :P

Mrs. Fedex said...

yer.. yer.. tq zie..