Muffin Mini Coklat Chip

Friday, March 12, 2010

Salam Hari Jumaat everyone..

Seperti diberitahu entry lepas.. Another order untuk muffin mini ni.. Muffin mini coklat chip.. Nampak macam tahi lalat comel-comel ja.. Suka ok tengok ada banyak-banyak tuh.. Order sebanyak 350 biji untuk masukkan dalam goody bag sempena majlis perkahwinan anak perempuan Cik Normah Tabung Haji.. Pagi ni depa datang collect rasanya.. Ada tinggal kat mak Mus.. Mak siap suh tulis harga semua.. Kang menggagau katanya kalau orang tanya.. Terima kasih na Mak.. Seb baik Mak ada.. Wah.. Ayat puji ok.. Seb baik Mak tak baca.. Tak kalu sah.. Merasa ayat menusuk jantung seround dua.. Muahahaha.. Packing dalam 2 kotak kek.. Senang nak bawa.. Tengok je kecik-kecik gini.. Tapi berat ok.. Menggagau semalam nak buka pintu chiller sambil pegang 2 kotak.. Seb baik ada Mr. Fedex.. Dak kalu, sah bebai.. Haha.. Hari ni merasala diri tido 3 jam saja.. Pengsan! Sabtu dan Ahad ada kenduri 2 tempat masing-masing.. Makan kenduri lagi.. Pengsan! Merepek dah.. Ok.. Ok.. Enough..
P/S - Seperti biasa yer pengunjung sekalian.. Kalau berminat nak order, jenguk-jenguk la kat kedai Mus @ Jarum Sutera.. Call @ sms Mus di 012-4577301.. Email sebarang pertanyaan ke musliha.yusof@gmail.com.. Cari je Mus merata-rata ada.. YM, skype atau FB.. Haha.. Menyemak je..

4 comments:

My Rayyan said...

ni cik kema nak tanye...mana cik kema nye kek ceklat...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mrs. Fedex said...

cik kema..
pi mana ha? susahla nak contact..
huhu.. cik kema.. maila penang..
macam2 kek cik mus bakaq bagi..
wakakakakaka..

Redbloodsnow said...

yummm yummm. sooo kawai ah. cam syggg jek nk mkn woo..hehe. btw, mus...zie dh dpt dh ur felt. thanx dear :)

Mrs. Fedex said...

owh.. dah dapat eh..
ok.. ok.. enjoy..