Kurung Sulam Purple

Tuesday, September 29, 2009

Pagi kengkawan..

Pagi ni nak santapkan semua dengan hasil jahitan Mus.. Kurung sulam purple ni milik jiran Mus.. Che' Mah ni memang customer tetap lepas dari hari pertama dia tahu Mus boleh menjahit.. Terus semua baju dia ke Mus saja.. Hehe.. Rezeki.. Che' Mah ada 2 pasang baju raya.. Sakan orang-orang lama beraya.. Ni yang 1st punya Mus jahit dulu.. Sebabnya Mus suka nak potong kain ni dulu.. Kain pasang ni 4 meter siap bersulam dah.. Mus tak pernah cuba buat kain gini lagi.. Tuh yang excited nak cuba.. Bentang luas-luas sepanjang alam.. Then teropong mana badan kaki tangan bagai.. Sebab depa kan dah siap sulam semua part.. Badan, pesak dan tangan.. So, pepandaila nak ambil sulam bawah dia.. Dan sila jahit dan potong dengan cermat, dengan ukuran yang tepat untuk nak dapatkan hasil yang cantik di kaki baju.. Kaki baju tuh siap bersulam.. So, kena sama bawahnya.. Ada tailor yang nak mudah, takkan mau pakai sulam tuh.. Renyah agaknya.. Rugila.. Tapi kalu sesiapa tahu teknik nak samakan, adalah sangat mudah menjahit.. Bila dah siap.. Nampak cantik pula.. Lebih cantik dan terletak kalu ada pasang span bahu.. Tapi Che' Mah kan orang lama.. Huhu.. Span-span semua dia tak mau.. Tak bebas katanya.. Haha.. Apa-apala.. Asal Che' Mah bebasssss.. Ahaksss..

8 comments:

haslina said...

rezeki gitu...cantik terletak gitu sulam2 tu di kaki baju..

Mrs. Fedex said...

jahit baju ni cepat..
takyah kepo nak kelim ujung tangan dan baju.. siap!

Natrah Norlin said...

mus..bagi la tips nak sama2 kan kaki baju tu...

saya budak baru belajar..kalau salah tolong jolokkan..

shazruls said...

kalau customer tetap bleh dapat diskaun dk

Mrs. Fedex said...

Nat..
Nanti Mus buat entry spesel pasal ni ok.. Mus cuba ok..
Mus ni tak berapa tera nak susun ayat, biar Mus draft..

En. Shazruls..
Customer tetap kalau tetap juga..
Harga tetap kalau tetap juga..
Muahahah..

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]macromedia flash 8.0 software, [url=http://firgonbares.net/]academic software pricing[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] shop software linux buy photoshop cs
kaspersky antivirus free trial offer [url=http://firgonbares.net/]adobe software for linux[/url] software shop of ameri
[url=http://firgonbares.net/]downloading softwares[/url] agent office software
[url=http://firgonbares.net/]8 Retail Price[/url] buy macromedia flash
adobe software educational discount [url=http://firgonbares.net/]sell your software to[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy mobile software, [url=http://sunkomutors.net/]quarkxpress 8[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] microsoft sql server software discount computer software
mathematics educational software [url=http://sunkomutors.net/]illegal software canada[/url] cheap oem software review
[url=http://sunkomutors.net/]to buy pirate software[/url] microsoft oem software
[url=http://sunkomutors.net/]is nero 9 good[/url] buy photoshop 5
adobe photoshop cs3 8.0 phone activation [url=http://sunkomutors.net/]2008 cheap software[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]windows vista recovery disc, [url=http://murudobaros.net/]buy online casino software[/url]
[url=http://murudobaros.net/]software developers in canada[/url] price list of software oem software adobe
coreldraw photographs to line drawings [url=http://murudobaros.net/]coreldraw x4[/url] free adobe softwares
[url=http://murudobaros.net/]www macromedia com software flash[/url] coreldraw 11 macintosh user guide
[url=http://murudobaros.net/]collegiate software best prices[/url] error no se puede tener acceso en la unidad de red coreldraw
discount children's software [url=http://murudobaros.net/]make or buy software[/b]