September Babies

Thursday, September 10, 2009

Yuuhuu kawan-kawan..

Dah dekat pukul 5 petang dah.. Sejam lagi.. Nak balik rumah.. Arghhh.. Tak sabarnya nak balik.. Takpa.. Takpa.. Elakkan boring dengan layan gambar ni.. 3 biji bantal sebagai hadiah untuk September Babies sekalian.. Ingat kan hari tu Mus ada order embroidery dengan KD.. So, inilah hasilnya.. Ini juga adalah tempahan dari IM.com.. Rezeki.. Rezeki.. Sarung bantal luar dan isi bantal dalam semua juga dijahit oleh Mus.. Size 15"x15".. Dua lelaki dan satu perempuan.. Harap mereka yang menerima hadiah tak seberapa ini sangat happy.. Lain dari yang lain kan? Mus suka.. Nampak comel jer ruffle-ruffle gituh.. Perahsan! Eheh..
Siap bungkus ok.. Kotak bungkusan adalah tajaan Mr. Fedex.. 10kg box.. Hah.. Amek.. Lega.. Setiap biji masuk sekotak.. Excited depa tengok kotak besaq tuh.. Tulis nama dikotak dan lekat riben.. Siap! Terima kasih IM.com atas tempahan anda..

7 comments:

DiahRothman said...

Mus, ohhhhh cantik nyer dah transform jadi bantal.... Tahniah Mus, a good ideas for someone's b'day.

~ Hariza ~ said...

cantiknya bantal merah pink tu.. ;)
klu nak tempah sampul tu ngan mus, brp ek harga dia?

Mrs. Fedex said...

KD.. Thanks..
Next time boleh tempah lagi dengan KD.. Kemas embroidery tuh.. Mus suka..

Hariza..
Sampul tuh makna kata apa?
Sarung bantal tuh ka?
If bantal dalam Hariza punya, kena stated berapa inch nak yang luar..
Nanti Mus email Hariza ok..

~ Hariza ~ said...

aisey mus,silap tulis..
aduh..malu,malu..mksud iza, sarung bantal tu la..hehe, smlm duk nulis smbil mata duk lalok ngantok..

iza nak utk bantal 15x15..
ok, iza tggu mus emel k..
tq =)

Mrs. Fedex said...

Hariza..
Mus dah email dah..
Kat gmail.. Cuba tengok..

shima said...

mus, cantik especially yg bulat dan pink.. lain dari yg lain.. macam ganti card bestday pulak..

Mrs. Fedex said...

k shima..
mus juga suka yang bulat tu..
suka polka dotsss!!!