Mr. & Mrs Fedex..

Friday, June 26, 2009

We're in love.. Haha.. Is it love at the first sight, Mr. Fedex? Haha.. Mr. Fedex, I love you..

P/S - Ini gambar edit dari kawan Mr. Fedex.. Sesi majlis bertandang di dewan.. Second session.. Dah tukar pakai gown.. Nanti ada gambar lagi Mus interprem.. So, enjoy kawan-kawan..

16 comments:

ina @ nina @ infazety said...

mus....
akak terpegun tgk mus & hb...
sweeet jerrr...

akak dh bole bayangkan muka bb u berdua nnt....mesti the very the cutest...

Mrs. Fedex said...

erkkk.. statement kak ina..
hahaha.. mus adalah ni komen..
karang komen mus adalah perahsaaaannnnn sesaja.. hahaha..

mila said...

macam pinang di belah dua la wehh!!

tulipurple said...

perfect match!!!sama padan sama chantek...sukalah nengok.....ku doakan agar kalian berbahgia dan dirahmatiNya selalu..

p/s:nak tenunggg lama2 skit tang idung tu..biar bb dlm peyut nie terkenan..huhu...

mila said...

mus..
masuk tgok blog lanun98 ni..
lanun98.blogspot.com

eRiNsZ said...

almaXs cam hero+heroin hindustand ler...
Cecepat dapat baby taw..
compem cam Juhi Chawla

Mrs. Fedex said...

mila..
korang sila invite aku jadik author..
karate kang..
aku xmasuk dlm geng lanun kot..
hahaha.. aku kan budak baik.. geli-geleman..

kak salwa..
petua orang tua-tua..
masa anak lahir nanti, bila mandikan sila urut kat tulang hidung tuh.. moga2 tinggi macam mus ok..
ni, print gamabq tuh renung lama2..
sok2 jadi muka mus sejibik.. wakakak..

erinsz..
mus nak simpan duit pi test screen bollywood.. wakakaka..

maklang said...

sama cantek sama padan tu..tahniah.

Mrs. Fedex said...

maklang..
puji melambung ok..
mus terlambung.. hahaha..

LiNdT said...

ingatkan salah channel tadi...tengok pilem hindustan hahaha.

Sama cantik sama padan...semoga bahagia ke akhir hayat...amin!

Mrs. Fedex said...

ahkak lindt..
terima kasih..
sebut banyak2..
mus nak pi try tesr screen kat bollywood.. wakakakaka..

naiz said...

fuhh...match gile tu. sah cun melecun anak hang nanti. selamattt..

Byha said...

sy silent reader kat sini, jumpa blog mus ni dr forum cari thread crochet...

tahniah mus & hubby...

korang sama cantik sama padan, br la dpt tgk muka mus, cantik orgnya :D

sy pun nak kawen hujung bln nih, mcm pening2 pun ada, haha... harap2 wedding sy pun berjaya mcm mus jugak...

Mrs. Fedex said...

ahkak naiz..
thanks ok.. doa banyak2..
keluaq muka salman khan ka.. muahahah..

hai byha..
selamat berkenalan..
mus doakan semua berjalan lancar..
jangan pening2.. slow and steady.. hehe..

sj_xstitch said...

wah mus...memang sama cantik n sama padan...bagai pinang dibelah dua!! hehe

Mrs. Fedex said...

kak ros.. walalalala..
suaq mus nak kpyak ni..
tolong! tolong! muahahaha..
giler perahsan!