Bantal Sila

Tuesday, June 23, 2009

Salam kawan-kawan..


Maafla eh.. Busy mengemas.. Banyak nak dikemas.. Termasuk diri sendiri perlu berkemas.. Hehe.. Sedang prepare barang-barang untuk Mus menjahit semula.. Raya dah dekat.. Entah ke mana mereka sorok semua barang Mus.. Missing in action ok.. Tak dapat dipastikan tempat simpanan sebenar.. Hiksss..

Ok la.. Lalut dah.. Atas permintaan Maklang.. Mus interprem bantal sila untuk hari nikah Mus.. Sangat glem di mata sendiri.. Lain dari yang lain.. Design adalah dari kepala sendiri.. Sarung bantal itu adalah jahitan tangan sendiri juga.. Dijayakan pattern RE idaman itu adalah hasil tangan Maklang.. Terima kasih Maklang yer.. Maaf yer jika Mus membawa masalah pada Maklang.. Hiksss.. Tapi hasil ini adalah deboom.. Sangat berpuas hati.. Sangat cantik.. Sangat memenuhi piawaian.. Merah yang memikat hati Mus.. Terima kasih yer Maklang atas hasil kerja yang memuaskan itu.. Jasa Maklang serta kelonggaran yang diberikan Maklang juga Mus hargai.. Terima kasih banyak-banyak.. So, pada sesiapa yang berkenaan.. Berkenan hasil kerja RE ada di majlis kenduri anda semua, bolehla kunjungi TERATAK MAKLANG untuk details yang lebih lanjut.. Overall.. Mus sangat berpuas hati..

P/S - Baru perasan.. Abaikan kaki itu.. Haha..

5 comments:

ana Yg Ceria said...

wahh cantik la..berapa harga dia mus 2 bantal nikah tue..mcm nk oder gak la..

Mrs. Fedex said...

hehe.. ana.. lawa ka?
nak order kalu sila sila..
email pada maklang lebih elok ana..
harga base on the design..
sangat kemas.. lawa sangat..

maklang said...

mus, kembang sat maklang...nak kopi paste gambaq no...nak letak kat blog maklang pulak...

ana yang ceria:

Harga depends on the kain and the bunga...sila lawati: http://jahitanmaklang.blogspot.com

Mrs. Fedex said...

ha ah maklang.. ambil la..
sori kaki terinterprem.. ekekek..
tuh.. dah ada srg pelanggan.. hehe.. moga bisnes sukses..

Didi Osaka said...

nak beli la bantal nikah tuh buat koleksi kat butik didi. mcm mana nak order erk.contact didi la senang 0172739007