A Date To Remember ~ 6 Jun 2009

Friday, May 1, 2009

This is Sticky Post!!!

Kengkawan sekalian.. Mari sini..
Nak buat announcement besar di sini..
Take note ok.. Even tahu, ramai yang tak boleh datang, clash! Hiksss..
Nak habaq juga..
Kenduri Mus adalah pada..

6 JUN 2009 ~ SABTU

So, sila semua beli hadiah besaq, bukan kotak besaq ok.. Isi dalam besaq.. Hiksss.. So, pada kengkawan sumer.. Yang selalu skodeng ke? Yang kat Penang ke teringin serta boleh datang kenduri Mus, sila email address pada Mus yer..


Pada Ahkak-ahkak stitching sumer, rakan seperkraftangan.. Jangan riso.. Jauh ke dekat, raga seketul tetap direserve.. Pada Ahkak-ahkak lain yang mengenali Mus di alam siber ni, sila email alamat pada Mus yer.. Semua ok.. Emailla alamat pada Mus.. Nak hantar kad kenduri ni.. Sila email ok.. Mus mengharapkan kerjasama dari semua yer.. Janganla pulak Mus tak sebut nama sapa-sapa kat sini terus tak email pulak.. Bukan tak nak sebut nama.. Karang ada yang terasa ke nama tak sebut ke apa ke lagi jenuh Mus.. Hehe.. Tolong yer semua kengkawan.. Email alamat ke Mus.. Terima kasih yer kawan-kawan.. Hugsss..

10 comments:

pinkyfrog said...

HI mus,
Semoga semua nya berjalan lancar utk majlis perkahwinan nanti...Ceria selalu.

Musliha said...

thanks archik..
moga-moga semua berjalan lancar.. aminnn..

Norish said...

congratulations che mus...:)

Musliha said...

terima kasih norish..

MsRahah said...

mus

rahah ni

smp hari ni kakak tu kate kilang bag tu tak call dia lagi bg jwpn

rah dah tlg carik smp kajang n nilai~

tp takde yg mcm mus nk tu~

i will try again until next week...tp just in case mus dah beli sendiri, bgtau rah k! thanks ya~:)

Musliha said...

rahah.. xde ka?
ermmm.. mus rs mmg xda agaknya..
takpala rahah, stop mencari yer..
kesian pulak..
terima kasih atas segala bantuan yang tak henti2 ok..
mus rasa mmg xde paper bag gituh kot.. takpa rahah.. tqqqqq..

MsRahah said...

mussss

dah ari jumaat dah
sakan rah mencari dari ari isnin
takde gak lah dear

sorry
semua tmpt dah carik
dorg ckp, klu nk yg mcm mcD nyer tu [yg ader tapak tu, kena tempah dear] mmg takde jual yg ready made~ huhuhu~

tp dah tak sempat nk tempah
rah dah tanye dah dorg~
sorryyyyy sgt2 k!

Musliha said...

okeps.. takpa. rahah..
terima kasih banyak2 yer sebab carikan untuk mus.. tqqqqq..

soda said...

Selamat Penantin Baru Mus...Moga berkekalan sehingga hujung nyawa...Aminnnn....

Musliha said...

Ahkak Soda..
Lamanya menghilang..
Still pakai add lama ka?
Email la Mus add..