Selamat Pagi..

Tuesday, May 5, 2009

Walla.. 4 hari ok bercuti.. Hiahaha.. Banyak menda kena buat.. Ada sapa-sapa rindu Mus tak? Cesss.. Perasan jer lebih.. Sekarang ni bercuti tak macam bercuti eh.. Apa ntah ayat.. Penuh ok.. Penuh dengan kerja-kerja.. Tapi Mus sukaaaaa.. Hehe.. Mus berjaya siapkan apa yang perlu disiapkan sehingga hari ini.. Cuma ada se-dua saja yang out of progress work.. Biasala.. Kerja lanjutan Mus adalah selepas kerja permulaan orang lain.. Maka.. If orang lain itu dah out of tune.. So, Mus pun terpaksa la paksa diri juga out of tune.. Haha.. Ke laut..

Mus tak pernah update pasai persiapan kenduri Mus macam bride-to-be yang lain kan? Mus pun tatau apa tindakan yang patut.. Kang update ada suara-suara kata nanti dah basi.. So, terus takyah tunjuk selain dari bakul glamer Mus itewww yang wajib ok ditunjuk.. Kejayaan besar tuh.. Ekekek.. Maka setelah hampir setahun buat segala mak nenek bagai, maka banyakla kalu nak tunjuk.. Disebabkan itu, takkan ada pertunjukan apa-apa la ya.. Haha.. Sapa nak tengok, sila memenuhi ruang jemputan Mus itu kalu sudi.. Kalu tak? Haishhh.. Tak larat dah nak menderetkan entry nanti.. Diri sendiri pula yang nak TERleret nanti.. Haha..

Ada sebilangan yang Mus sms minta alamat tapi tak reply.. So, Mus assume orang tak sudi nak menerima jemputan dari Mus kan? Hehe.. Sebab jika tak ada kredit seperti kes Mus yang selalu terbabas ni, masih boleh berhubung melalui ym, skype serta email.. Kan? Mus pun faham.. Tarikh Mus ni SEMUA tak dapat datang.. Alasan SEMUA sama.. Hiahaha.. Ayat orang berputus harap nih.. Tapi faham.. Takpa.. Tak kisah.. Mus tahu.. Mus pun tahu, ramai rakan sekerja, rakan seperjuang yang dulu-dulu yang baca blog Mus ni dalam diam.. But Mus no hal ok.. After all.. No heart feeling sebab orang terdekat yakni jiran tetangga yang patut diutamakan.. Hehe.. Insaf.. Insaf.. But honestly la.. Mus bukan berlakon.. Mus letih nak berjauh hati.. Mus penat nak menjaga hati juga.. Tapi Mr. Fedex, saya ini tak penat menjaga hati anda ok.. Haha.. Sebab saya adalah sayang anda.. Haha.. Pengakuan.. Karang anda merajuk, saya adalah susah hati.. Haha..

Mus ada nak tayang baju jahitan Mus di kelas.. Yang mana Mus dah pakai pi kenduri Ahad lepas.. Seronok ok pakai baju jahit sendiri.. Feeling lebih skit.. Hiahaha.. Ayat perasan lagi.. Nanti Mus update lagi ok.. Nak pi convert drawing dulu.. Bos.. Jangan marah saya ok.. Hahaha.. Saya tengah mood feeling-feeling rindu.. Wu.. Wu.. Wu.. Wu.. Larikkkkk..

8 comments:

~ Hariza Akmar ~ said...

bagus..bagus..
ayat penuh aura positif.. :)

mus..
mus update la entry psl persiapan kawen bila dah selesai majlis nnti ek.. *ayat bodek*
dah tak basi kan pastu..
hehe..if dpt la kan..

nnti2 leh la bg pedoman kat bakal2 pengantin yg tgh wat persediaan ni..

Musliha said...

Haippp.. InsyaAllah..
Banyak ok.. Sebab boleh dikatakan 75% adalah buatan sendiri..
Mus cuba pelan2 ok.. Mus cuba kumpul gambar nanti..

Natrah Norlin said...

Assalamualaikum Mus..

Selamat Pengantin Baru In Advanced..
Dah terima jemputan mus...tapi tak dapat reply ( masalah bese no kredit)..Dan tak dapat datang..Tarikh mus tu tarikh keramat..ramai org kawen..Sedara kat kg pon ada yang kawen time tuh..

Anyway Selamat Melayari Hari Bahagia The Future Mrs Fedex

Musliha said...

Ahah Nat..
Me know already..
Kan dah cakap.. Tarikh Mus tuh glamer giler..
Me paham okeps.. No hal..
Anyway.. Thanks..

maklang said...

salam Mus,

Maklang tak dapat datang, tapi hadiah aje datang...boleh ke gitu?

moga kekal bahagia selamanya...

pasti tak memang tangan..tinggal sebulan je lagi kan...:)

Musliha said...

maklang..
takpa aih.. paham.. jauh nun di sana.. jauh aihh nak mai..
ada hadiah ka?
muahahahahaha.. gelak tanduk2.. wakakak..

My Rayyan said...

ni cik kema punya alamat nak ka? ni kalau ckp ilang mmg siap nak kena tenyeh kat dada :P

p/s: lari sat dr training wakakaka

Musliha said...

eeeeeee.. cik kema.. xmo layan..
wakakaka.. lucah ok..
eeeeeeeeeeeeeee..