Happy Birthday Mr. Fedex!!!

Wednesday, May 6, 2009

Happy birthday to you.. Happy birthday to you.. Happy birthday Mr. Fedex.. Happy birthday to you..


Wah.. Tepuk.. Tepuk.. Lilin takdak eh.. Potong kek coklat terus ja.. Then suap Daddy, suap Shamin.. Tak dilupakan tunang comel yang membuatkan kek tersebut.. Hiahaha.. Tepuk.. Tepuk.. Semua nak belah coklat.. Nampak sangat coklat mengiurkan.. Slurrppp.. Mak takdak, pi kerja.. Shahera juga, nun jauh di negara orang.. Sambut berempat saja sambil makan nasi kenduri yang dah dibungkuskan di siang hari nya.. Lawak bunyi.. Jimat.. Jimat..

"Mr. Fedex.. Terkejuts tak?"
"Ke dah jangka akan ada kek dan hadiah?"
"Cakap cepat!"
"Terlekuts tak?" Hiahaha..
Birthday Mr. Fedex, 3 May.. Memang dah dikhabarkan.. Mus tak sempat nak buat kek dan disebabkan taraf ekonomi merudum maka juga tak ada hadiah yang dapat Mus belikan.. Nak buat juga Mus tak sempat.. Tak menang tangan ok.. Mr. Fedex percaya ngan alasan Mus ni.. Ekekek.. Tapi mana boleh.. Hehe.. Malam Ahad tuh cari juga masa, bakar kek coklat di celah-celah buat bunga telur.. Memang minggu lepas Mus pulun buat bunga telur.. Minggu ini adalah minggu pulunan menjahit pula.. Hari sebelum, dah sms Daddy.. Komplot suh Daddy tolong framekan karikatur ni.. Komplot ngan Daddy.. Mr. Fedex tak perasan! Hiahaha.. Cayalah Daddy.. Upah frame ni, Daddy sponsor.. Thank you.. Thank you.. Memahami agaknya bakal menantu nan muram ini.. Hiksss.. Walau tahun ni tak dapat celebrate dengan sempurna tapi mana boleh lupa ok.. Mana dengan terkejar beli barang hantaran, kenduri sanak saudara yang nak bernikah di bulan yang hampir malah sama.. Haha.. Layan sajala.. Naseb baik.. Fikir punya fikir.. Khidmat karikatur ini.. Mus tempah online ni.. Sehari saja siap.. Esok terus sampai lukisan ke rumah.. Memang pantas, efisen serta memenuhi janji.. Jenuh search pada pelukis yang rate dia rendah sikit.. Bukan takat rendah, murah serta ada 20% diskaun.. Hiahaha.. Sonok.. Sonok.. Mus yang seronok.. Tuh, Mr. Fedex dah pesan.. Nak gantung dalam bilik nanti.. Bilik kita dah ada pintu ok my dear.. Mr. Fedex, sonok tak? Walalala..

8 comments:

~ Hariza Akmar ~ said...

Allah selamatkan kamu (2x)
Allah selamatkan mr.fedex,
Allah selamatkan kamu..
:)

p/s: mus tempah kat mana ek karikatur tu?

maklang said...

yg pakai spec tu tunang yg comel ke?

Musliha said...

Hariza..
Mus tempah dengan Sindiket Karikatur..
Nanti Mus godek-godek dia punya link..
Kejap carik..

Maklang..
Ekekek.. Tersipu-sipu malu..
Ya.. Ya.. Itula tunang yang comel..
Hiahahah.. Perasan nak mampos!

SyahNur said...

salam ziarah mus..

waahhh.. cantiknye karikatur tu... mcm nk buat jugak la utk my anniversary nnti hehe...

hapi besday utk ur loved one tu k!
selamat menempuh hari2 bahagia yg bakal menjelang tiba.. congrate!

Musliha said...

terima kasih syahnur..
nanti mus bagi link dia..
nak kena korek mana mus simpan.. ekekeke..

Nong said...

Happy belated birthday to Mr. Fedex...

And congratulations to both of you!

Natrah Norlin said...

selamat hari jadi mr fedex..tahun ni dapat hadiah besar..eh tapi tunggu lewat sket..bulan 6 baru dapat..

Musliha said...

Kak Nong..
Thanks.. Hehe..

Nat..
Pandaila kamu yer..
Banyak modai.. Haha..