Siap!!!

Tuesday, December 7, 2010

As-Salam.. Salam Maal Hijrah everyone..

Huhu.. Sunyi today eh.. Semua cuti.. Mus ja yang tak cuti.. Takpala.. Nanti kan nak cuti.. Ahak.. Ahak.. Nak citer apa sekarang pun tatau.. Lemau rasa.. Aktiviti sekarang ni, tengah potong-potong kain untuk kutu BOM.. Minta-minta la sempat.. Untuk Ahkak Naiz dan Kak Aton, Mus dah pos eh.. Ce try tunggu esok.. Sampai ke dak.. Pas tuh.. Order beg dah potong, tinggal nak jahit ja.. Then.. Apa lagi eh? Ermmm.. Progress sarung bantai baby Mus tak dak lagi.. Ekekek.. Baru siap ni ja.. Baby quilt untuk kawan Mus tuh.. Banyak kali dia duk minta buatkan.. Malas aihhh.. Tapi kali ni tatau pasai pa.. Rasa tergerak nak kena buat kat dia.. Rasa serba salah pulak.. Banyak kali dah dia duk request.. Akhirnya.. Ahad hari tuh.. Siap jahit binding semua.. Tuh Mr. Fedex tolong pegang nak tangkap gambaq.. Besaq juga no.. Kain belakang pakai polka dot.. Tetiba nampak lawa pulak.. Huhu.. Puji diri-sendiri.. Ni Mus quilt ngan tangan.. Sonok juga eh pakai tangan.. rasa macam kemas ja.. Tuh.. Perasan! Ada berapa minggu ja lagi ni.. Huhu.. Masa suntuk.. Mintak-mintakla sempat semua.. Selamat bercuti makan kenduri la hari ni semua.. Mus rasa macam lapaq ja.. Ekekek.. Ok la.. Nak pi buat kerja sat.. Hugsss everyone..

2 comments:

cikgu su said...

Shantexnya...
Tahniah....
Besnya Jadi Mus yg hebat!
Salam kenal dari Kak su
http://suelovelyhand.blogspot.com/

Mrs. Fedex said...

Salam kenal Kak Su..
Nanti datangla singgah selalu..