Rose Bouquet Reversible Bag

Friday, December 10, 2010

As-Salam.. Happy Friday..

Even hari ni Friday, tapi hati macam tak happy.. Huhu.. Awat tatau.. Lately ni terasa hati sungguh.. Ka memang gituh dekat-dekat nak hujung pregnancy ni.. Senang sedih sungguh la tambah-tambah kalau takdak orang pujuk.. Huhu.. Mengada aihhh.. Dah.. Semalam Mus cuba crochet rose bouquet ni.. Berjaya!!! Yeayyy!!! Suka tengok rose ni.. Nampak macam nice-nice pulak.. Macam hidup sket.. Makan hati la Cik Seri itu kalau tengok bunga rose Mus ni.. Ahaksss.. Rose bouquet pin ni untuk reversible bag kat bawah ni.. Matchkan? Tapi tataula kot-kot tuan dia tak kenan.. Kena tanya dulu sebelum pos.. Huhu.. Dak kalau naya aihhh.. Ada lagi 3 ketui reversible bag nak kena buat.. 2 ketui dah siap potong, tinggal nak jahit.. 1 ketui tak buat apa lagik.. Ahaksss.. By next week kena settle pos semua.. Harap-harap sempat.. Baby duduk diam-diam ok dalam sana.. Baby baik kan? Kan? Kan? Happy holsss everyone.. Hujung minggu ni sebuk.. Huhu.. Tak dapatla nak settlekan keja semua.. Takpala.. Harap semua ok.. Hugsss..

8 comments:

HaniCheLat said...

comel giler.. tak sabar nih..

Mrs. Fedex said...

huhu.. sabaq2..

~PENCHENTA~ said...

cantik... jual? :)

Mrs. Fedex said...

tq penchenta..
yes.. jual beg ni..

ainaa said...

comei bag ni..bunga tu pon comei..

berapa harga ni mus..

Mrs. Fedex said...

ainaa..
tq.. tq..
rm40 termasuk postage..
minat ker? ekekekek..

ainaa said...

minat gak..kekeke..tp nanti dulu yer...:D

Mrs. Fedex said...

ok ainaa.. roger..