Set Bantal Tilam Baby

Thursday, December 23, 2010

As-Salam..

Lama kita tak sembang-sembang kan? Huhu.. Mus dah tak berapa nak sehat sekarang ni.. Harap kengkawan lain sehat la na.. Boleh teruskan aktiviti jahit-menjahit kita.. Progress terbaru Mus setakat hari ni pasai BOM la.. Dah berjaya ok siapkan semua.. Dan juga dah berjaya pos pada semua.. Sunyi sepi ja semua.. Ada sorang dua ja yang update penerimaan.. Hehe.. Mus anggap terima ja la na.. Pasai Mus nak wrap up dah BOM ni.. Takmo tangguh-tangguh.. Serabut lak rasa.. Nanti balik nak check tengok.. Apa yang Mus dah dapat.. Apa yang belum.. Mana tau, kot-kot boleh sambung ka.. Ekekek.. Perahsan! Ok.. Habes dah bab tu.. Legaaaaa giler rasa.. Still under schedule la kan? Tak masuk tahun baru lagik.. Still December.. Hehe.. Pada kawan-kawan hak lain.. Jom sama-sama kita bakaq semangat bagi perabes na.. Kesian gak kat kawan-kawan hak len.. Haishhh..
Ok.. Abes bab tu.. Kita masuk bab Baby Mus pulak.. Syiokkkkk.. Akhirnya.. Set bantal tilam Baby dah pun siap.. Akhirnyaaaaa.. Legaaaaa.. Seb baik tak TERberanak lagik.. Kalau dak, tatau la.. Main lapik kain batik ka? Ahaksss.. Benaqnya nak buat dia sat saja.. Pasai buat pelan-pelan tuh yang makan masa.. La ni tak berapa nak boleh buat kerja sekali harung.. Kena berhenti-henti.. Mus guna kain biasa-biasa saja.. Disebabkan berangan nak buat macam KD punya, maka pulun pi cari renda.. At least, ada la jugak rupa kan? Janji sweet la kat mata Mus.. Sok-sok dah ok boleh buat another set.. La ni kena duk diam-diam dulu.. Tak leh rengkuh kudrat sangat.. Bila semua dah siap, rasa syioookkkkk aihhhh duk pandang-pandang.. Baby nanti behave ok.. Mudah-mudahan keluar ikut time.. Kalau tak pun, takpa.. Janji kita berdua ok na.. Sayang Baby.. Hugsss..

So, di kesempatan yang ada ni.. Mus nak minta maaf pada semua na.. Tak kirala sapa pun anda di luar sana.. Yang selalu keluaq masuk blog Mus ni.. Sama ada sengaja atau tak sengaja.. Mus nak minta maaf.. Minta halal apa yang dah Mus terima atau apa saja.. Minta maaf pada yang terasa dengan kata-kata Mus ka selama ni.. Tetambah pada kawan-kawan blogger semua.. Yang selalu kita berbicara.. You know who you are.. Kalau Mus update blog ni, makna duk ada lagi la.. Kalau diam tuh, nanti kita tunggu tengok kot-kot ada atau terus takda update.. Mana tau kan.. Nak pi berjuang ni.. Risau juga di hati.. Berdoa ngan tawakkal saja.. Harap-harap kawan-kawan tak banyak, sikit jadila doakan keselamatan Mus na.. Moga lancar semua urusan.. Moga dilindungi-Nya.. Harap-harap lepas ni tak lupa kat Mus na.. Mesti nanti Mus rindu semua.. Ahaksss.. Hugsss kuat-kuat untuk semua.. Happy Christmas kawan-kawan.. Ekekek.. Sempat lagik.. Ok la.. Esok kita jumpa lagi kalau maseh tak TERberanak.. Kah.. Kah.. Kah..

4 comments:

aimila said...

Selamat berjuanglah Cik mus naa.. Insyaallah semuanya selamat.

Bom yg Cik mus kirim tu dah sampai dah. Baru je smpai tengahari tadi.. Tima kasih naa.. Sy suka..nnti sy updatekan kat blog. Tima kasih daun keladi.

Set bantal tu mmg mengancam sekali!! Bertuahlah baby mus boleh merasa hasil kerjatangan Mak dia sendiri. Sweet n nice.

DiahRothman said...

Mus, cantik and sweet jer set baby tu.....
Dari sini kDee doakan semoga Mus selamat melahirkan dan mendapat zuriat yang sihat. Insyaallah...
Aaminn.

haslina said...

mmg cantik hasil tangan Mus...

semoga di permudahkan Mus untuk bersalin nanti...amin

Mrs. Fedex said...

aimila..
tq.. legaaa dah sampai..

KD..
tq KD..
mudah-mudahan masin doa KD..

haslina..
terima kasih haslina..