Sweater Belang-Belang

Monday, November 15, 2010

As-Salam..


Monday today.. Esok Selasa.. Lusa Raya.. Heeyahhh.. Today yang lemau nak citer pasai sweater belang-belang ni.. Cute tak? Cute tak? Katala cuteeeee jugakkkkk.. Masuk bakul angkat sendiri.. Ahaksss.. Dah siap minggu lepas lagi tapi takda button yang sesuai nak bubuh, tu tak tayang lagi.. Semalam pi beli benang dan button ni.. Bentuk love-love, pinkish.. Suka.. Suka.. Tapi sweater ni sah-sah sesuai untuk bebetul newborn saja.. Sangatla kecil comel dan kiut-miut.. Yang hari tuh punya sweater coklat, besaq sikit dari ini.. Yang ni berapa hari ja boleh pakai kot.. Wakakak.. Pasni kita buat menda len pulak.. Ekekek.. Sat nak pi tengok.. Suh Cik Seri tolonnn carikan pattern comel-comel.. Pengsanla.. Dah pulak excited ke crochet segala mak nenek barang baby.. Pening! Haha.. Pas ni apa pulak tatau.. Otak ligat sungguh.. Benang baru kaler ijo dah beli.. Hua.. Hua.. Hua..

4 comments:

shima said...

mus... ni betul2 produktif... bukan angan2 mak jenin... kagum2

Mrs. Fedex said...

kak shima..
tq.. tq.. excited punya pasal kan..
sat nak sambung hexy skit..
kesian aih tgk dia terperuk situh..
ekekeke..

DiahRothman said...

Mus.... agak2 nyer sweater ni utk baby lelaki ke perempuan.... warna ni cam baby pompuan jer.... lawa.......!

Mrs. Fedex said...

KD.. ini untuk gegirl..
ekekeke.. kang kalau keluar boboy naya dia kena pakai pink..
tapi cute kan? ekekekek..