Made By MUS.. Ngeee..

Thursday, November 25, 2010

As-Salam..

Today kita interprem beg lagik.. Excited buat beg pulak dah.. Haha.. Ini adalah kes pembakaran terbuka khas untuk Cik Seri itewww.. Sila TERtekan lalu dengan pantas crochet bebear balloon Cik Mus ok.. Ahaksss.. Saja kan? Membakaq orang.. Ekekek.. Sonok aihhh.. Ok.. Beg ni dia dua lapis.. Sebelah luaq heavy cotton.. Sebelah dalam normal cotton jer.. Beg ni reversible.. So, makna boleh pakai dedua belah tuh.. Gamak rasa nak macho-macho, pakai la belah heavy cotton tuh.. Gamak hari tuh rasa bunga-bunga, pakaila kot normal cotton yang ceria itu.. Mus gabungkan hijau lumut ngan cotton oren tuh.. Nampak menarik juga kan.. Then, Mus crochetkan bunga besaq gedabak tuh untk hiasan.. Bunga tuh mus buat pin kat belakang dia.. Means boleh pin-kan kalau nak letak.. Suka hati.. Mudah kan? Ni adalah order Cik Seri buat nak buh benang crochet nak bawa pi merata-rata.. Beg ni sesuai kalau nak buat buh benda gituh.. Mus try buh, lawa aihhh.. Dan-dan berangan nak jugak beg macam ni seketui.. Hiksss.. Nanti boleh potong kain then jahit tuk diri-sendiri satu.. Tak boleh jadik.. Jeles!!! Makan hati la Cik Seri hari ni.. Muahahaha..

6 comments:

sue said...

uwaaaaaa!!!! sila hantaq pakai pos paling laju.. ari ni hantaq.. semalam dapat.. tak sabaq okay.. snagat cantek beg kami.. jangan jeles na semua... keh keh keh

Mrs. Fedex said...

tu dia..
kami dah kata.. mkn hati la..
sj ok nak tayang lama2..
bagi mimpi2 ok.. muahahaha..
jahat no.. ekekekeke..

shima said...

mus. sweetnya..memang makan hati dan jantung..opocot...

Mrs. Fedex said...

haha.. kak shima..
saja ok membakaq org..
hexy mus xjln pun ni..
asyik duk merepek kat benda lain..
kak shima jomla kita jahit pulak..
mesin kan dah ada? ekekeke..

sol said...

weihhh dia start dah... aku yg dok berangan2 tak buat2 jugak.. nak buat camne, mangsa banjir huhuhu terpaksa postpone sume projek huhuhu...

Mrs. Fedex said...

sol..
aku tunggu kamula lambat sgt..
hahaha.. aku pi dulu eh..
karang kamu hambat dr blkg..
aci tak? ekekekekek..