"Hexy Blanket" - Progress Sehingga 10 November 2010

Wednesday, November 10, 2010

As-Salam..


Uhhhhh.. 5 hari tak update.. Sakan.. Jadik pemalas lipas!!! Bukan takda benda nak update.. Nuh.. Hutang ke Kak Shima nak tunjuk jarum la, benang la.. Macam-macam aih.. Tapi dek kerana baloq liat tak hengat, tuh tak update.. Sekian.. Ekekek.. Ok.. Ok.. Sebab semalam macam TERdapat motivasi suh rajinkan diri.. Maka hari ni mari kita meng-update-kan blog sebelum jadik semak serta samun semula.. Ahaksss.. Sebenaqnya blanket ni last buat bila eh? Awai bulan kot no.. Ish.. Dak kot.. Ujung bulan lepas nuh.. Pastuh berenti sat.. Sebab saja selingan ngan crochet tuh.. Duk tenung ke blanket ni pun naik jemu jugak.. Kasik alih angin then nanti sambung semula.. Kain putih pun abes dah.. Haishhh.. Hari tuh pi beli semeter saja.. Ingat cukup kot.. Nak kena pi beli mai 2/3 meter senang.. Takyah gaduh kain abes.. Semalam masa hampaq nak amek gambaq, rasa syiok aihhh.. Pasai dah besaqqqqq.. Tak sangka boleh besaq jugak akhirnya.. Ni ada projek crochet 2/3 jenis sat.. Abes projek tuh, nak kena sambung blanket ni balik.. Dak kalau, dia duk terperam situh jenuh aihhh nak start balik.. Kawan-kawan hak lain apa cerita? Kak Shima? Ekekekek.. Saja suka membakaq orang kan.. Ahaksss..

4 comments:

shima said...

mus.... kshima sibuk sikit 2-3 minggu ni..bebudak exam...

tp k shima dah kena racun dgn mus...dah beli benang2 tu.... nanti k shima n3... so si hexy k shima tetap sexy(he he sebenarnya terseksa kat atas katil tu... tidak disentuh)...huhu

DiahRothman said...

Mus, alahai depa duk usya...... apa kan daya, la ni KD sibuk menyulam pulak..... tunggu lepaih abis ni kut!

naiz said...

dasat lawo gile mus. adoi.. geram aiih tengok. hat kak naiz punya setia terperam dlm kotak. tengok mus buat tu. harap terbakaq gak nak buat. smbil tengok tv bleh buat nohh...

Mrs. Fedex said...

kak shima..
dah beli benang kah? hahaha..
akhirnya.. takpa..
nanti mus snap gak gambaq..
bg rajin sket diri ini..

KD..
jgn risau.. mus tau KD laju ok..
KD kalau mula sah kami semua tertinggal.. ekekeke..

ahkak naiz..
bila nak start? mohla start..
ekekeke.. kasik variety warna2 blanket.. jomla..