Sapa Nak Join Kutu NOXXA Breadmaker @ Multifunction Oven?

Monday, February 8, 2010

Kawan-kawan.. Sapa nak join Mus? Jom la.. Jom la.. Huhu.. Memujuk semua orang nih.. Kalau tak ada orang nak join Mus, Sedihla ok tak dapat nak memiliki ini NOXXA.. Idaman kalbu lama dah.. Tapi nak beli without main kutu, seksanya.. Haishhh.. Jomla.. Sapa-sapa yang berkenan atau seperti Mus juga teridam lama dah.. Maila join Mus.. Kita main kutu-kutu.. Meleleh air liur nengok mende ni ok.. Help me! Help me! Haha.. Parah dah.. Mai baca function dia semua kat atas ni.. Sangat berguna berbaloi dengan harga.. Tak rugi ok sesapa melabur beli ni.. Free demo direct ke rumah anda untuk sesapa yang berminat nak tahu.. Tak beli pun takpa kalau dah tak berkenan lepas demo.. Statement ni tak tipu ok.. Nan ado orang nak marah.. Huhu.. Cakap jer kat mana rumah kawan-kawan sekalian.. Kalau belah Utara ni lagi cantikla.. Hehe.. Belah lain kalau boleh diarrange.. Takda masalah.. Maila kawan-kawan.. Huhu.. Suka.. Suka.. Tolong! Tolong! Jiwa gelodak ok.. Ahaksss..

Updated!!!

Komen dari dua orang blogger yang dah memiliki NOXXA.. Huhu.. Jeles!!!
naiz said...
oven nie bagus. kaknaiz dah beli satu. dulu memang meroyan cam dik mus juga. tapi pueh hati. leh uli biskut, donat,kulit karipap n selalu menolongku membuat roti. juga paling bes leh bakar sekali. so jimat ler dr nak beli oven. memang amat kembang idung dpt memilikinyaa.... gambaq ada dlm blog kaknaiz, kaknaiz wat bakaq ayam.
Mama Shima said...
memang best mama pn dah beli,sesapa yg lum beli lbih baik ambik pluang ni,tak rugi mcm2 bnda leh buat,roti gebu amat.sambil masak pun bleh buat roti@apa apa je untuk minum petang.

19 comments:

Reen said...

mus, how much is tis 'toy'. akak minat tp .........

Mrs. Fedex said...

Uhuk.. Uhuk..
Kak Reen.. Harganya RM1015.00..
Itu yang ajak buat kutu tuh..
Mau kah Kak Reen? Jomla..
Huhu.. Idak kalu.. Ngidamla Mus ni..
Uwaaaaaaaaaaaaaaa..
Kita buat sebulan RM100 jer.. Amacam?

cikMilah said...

seratus sebulan.. wokey! Count me in! Buleh cop nombor dak.. kah kah kah!

Mrs. Fedex said...

cik milahhhhhhhhhhhh..
mau ka? yes.. yes..
mus masuk senarai ok..
tq.. tq..

Reen said...

mus, akak tak sure lg sbb sebenar nye tgh cari cake mixer. yg leh adun roti skali.

Mrs. Fedex said...

kak reen..
mixer memang boleh adun roti kan?
tukar yang hujung tuh jer..
yang biasa punya mixer pun ada..
tapi tu la.. kak reen mau yang besaq eh? wah.. wah..
kak reen kenan kalau kasik tahu mus eh.. nan ado cukup org lagik.. huhuhuhu.. sedih..

naiz said...

oven nie bagus. kaknaiz dah beli satu. dulu memang meroyan cam dik mus juga. tapi pueh hati. leh uli biskut, donat,kulit karipap n selalu menolongku membuat roti. juga paling bes leh bakar sekali. so jimat ler dr nak beli oven. memang amat kembang idung dpt memilikinyaa.... gambaq ada dlm blog kaknaiz, kaknaiz wat bakaq ayam.

Mama Shima said...

memang best mama pn dah beli,sesapa yg lum beli lbih baik ambik pluang ni,tak rugi mcm2 bnda leh buat,roti gebu amat.sambil masak pun bleh buat roti@apa apa je untuk minum petang.

Mrs. Fedex said...

wah.. wah.. ahkak naiz..
dah beli ker? uwaaaaa.. jeles ok..
bagus.. bagus.. nak beli jugaaa..

mama shima..
ya ka? betul ker? ni yang hati meroyan ni.. uwaaaaaa.. tak tahan ok..

Redbloodsnow said...

hahaha...tuh mmg dh tahap obses ngan benda tuh ea mus. Psssttt...klo thingy for craft gadget, baru zie nk join main kutu...hikhikhik :P

Mrs. Fedex said...

zie..
gi promote jap kat sapa2 yang kenan..
free demo ni.. ekekeke..
sedih ni kalau xdapat ni.. uwaaa..

Kak Ina said...

mrs fedex, ada kosong lagi tak nie nak join?

Mrs. Fedex said...

Kak Ina.. Adaaaaaaa..
Nak join yer?
Kasik details kat Mus na..
Email Mus na..
musliha.yusof@gmail.com

ILikePaperCutting said...

I am using Noxxa too. It was a wedding gift from a group of my friends. It is so user friendly, easy step for bread making. And it works perfectly well for cupcakes baking too.

Mrs. Fedex said...

thanks paper cutting for the review..

sue said...

Alaaa...mmg idaman pun tuh...Dah 3 april bru jumpa blog Mrs Fedex nih..rugi..rugi...

Anonymous said...

sapa2 yang dah guna..update laaa

Tity Ernie Suryati said...

salam ....ade main kutu noxxa breadmaker lg ke>?.....t kite kat johor la....

Anonymous said...

saya nk join kutu...!!! rm1015 ye...pastu dpt free bread slicing guide yang berharga RM99.90 ye...?
kalo amik harga retail leh dpt x bread slicing guide yang berharga RM99.90 ...biras sy member amway, agak2 leh dpt lg murah x...? leh kite main kutu lagi rendah kn...?

tp tue la nk kompomkn dulu...minat sgt2 nie... - MRS RAS