Hantaran Cupcake Arafath

Wednesday, February 17, 2010

Morning.. As-Salam..


Huargghhh.. Ofis nan ado orang.. Chinese New Year mood.. Hari ni nak mempersembahkan hasil tangan Mus.. Walla.. Hantaran cupcake Si Arafath itu.. Butter cupcake + royal aising + marshmellow fondant.. Tema biru.. Tengah duk uli-uli.. Telah tersalah tafsir kaler pewarna.. Hiahaha.. Memang dalam kepala duk set yang kaler hijau masih ada dalam simpanan.. Tapi.. Haha.. Takdakla.. Terus rasa nak ketuk-ketuk je memori ni.. Naper boleh ingat masih ada? Last-last hentam kaler kuning je la.. Takkan nak buat bunga merah kot.. Haha.. Tak pun, bunger oren.. Ekekek.. Mak Mus kata bunga tuh "layu".. Alah.. Layu pun layu la.. Apa nak buat.. Dah silap ingatan pun.. Nak pi beli kalu, kedai mana yang buka? Time CNY ni sumer kedai tutup.. Jangan berangan la ada yang buka.. So, apalagi? Redha je la.. Seb baik tuan badan takdak ngomel-ngomel.. Mus buat simple.. Suka tengok background putih.. Rasa bersih tak serabut.. Gabungan love-love motif dan bunga ros gulung.. Comel tak? Haishhh.. Suka ok.. Rasa sayang nak bagi orang.. Huhu.. Tap iapa daya? Memang orang punya.. Ahaksss.. Masukkan dalam kotak plastik clear, ikat reben comel-comel.. Baru nampak sikit cupcake tu.. Cuma lupa nak tangkap gambar selepas deco ikat reben jer.. Haishhh.. Tapi takpala.. Puas hati tengok.. Suka..


P/S - Sesiapa yang berminat nak order cupcake.. Just drop me an email di musliha.yusof@gmail.com atau boleh sms ke 012-4577301.. Penghantaran percuma di dalam kawasan Penang sebelah pulau saja eh.. Terima kasih..

6 comments:

DiahRothman said...

Mus, cantik....... nanti sayang pulak nak makan......:D

Mrs. Fedex said...

KD.. ingat macam nak buat hiasan..
ahakssss..

Asmahani said...

wah! sudah mula cuppies pulak. rajin sungguh adik manis..

Mrs. Fedex said...

hani..
selalu buat tapi lupa amek gambar..
kali ni letak siap2 fon tepi meja.. ekekekek..

shazruls said...

ad sample dk?kami bley tolon jd food tested ..heheheh ;p

Mrs. Fedex said...

semedang nak test jer eh.. cesss!!!