Rab Ne Bana Di Jodi

Wednesday, August 19, 2009


Rab Ne Bana Di Jodi
"A Match Made By God"
"There Is An Extraordinary Love Story In Every Ordinary Jodi.."

Indian romantic comedy directed by Aditya Chopra and produced by Yash Raj Films. Shahrukh Khan stars in the film as mild-mannered office worker Surinder "Suri" Sahni whose love for beautiful, vivacious Tania "Taani Partner" Gupta (Anushka Sharma) transforms him into the loud and funloving "Raj".

P/S - Huhu.. Mus giler-giler minat gambar ni.. Tatau nak cakap macam mana bestnya gambar ni.. Boleh ulang berkali-kali.. Susah nak describe macam mana perasaan.. Feeling memang jauh ke dalam.. Sedih, happy, romantik.. Semua ada.. Yes.. Yes.. Before ni tak pernah tengok gambar-gambar macam ni.. Sekarang, dah suka plak.. Sila salahkan Mr. Fedex cum translator yang telah mempengaruhi isterinya ini.. Haha.. Sesiapa nak tau, sila beli dvd ni.. Best.. Lagu dia giler-giler best.. Sangat best!!!

4 comments:

Asmahani said...

wah! dah lama giler tak tgk hindustan.. sejak zaman kuch2 hota hai dulu... nak tgk jugaklah sbb mus yang recommend..

Mrs. Fedex said...

hani..
best sangat..
tak rugi beli dvd dia..
mus siap2 download lagu dia.. haha..
boleh nyanyi2..
habesla.. terpengaruh..

eida said...

salam perkenalan.. tgh melawat blong2 org ni masuk blog awak.. part menarik sy.. sy pun penah tgk citer ni!! sgt stuju ngan awak!!! best!!!

Mrs. Fedex said...

hai eida..
yes.. memang menarik..
tak rugi tengok..