Malaysian sHexies - 2nd Round - 1st Parcel

Wednesday, August 26, 2009

Walla.. Jangan jeles everybody.. Menari geleks bontuit skit.. Ahaksss.. Walalala.. Mus adalah sHexies bertuah yang ke-dua ok.. Muahaha.. Syiok.. Syiokkkkk.. Theme Mus adalah merah bertampuk putih.. Maka, hasilnya adalah seperti gambar yang tertera.. First hexy the sexy yang tiba semalam, hari Selasa.. Ketibaan hexy merah comel-comel semua dari KD.. 20 hexy merah the sexy.. Haha.. Suka.. Suka.. Ada macam-macam kain merah di situh.. Paling syiok, ada kain orang kerdil krismas.. Comelsssss.. Tak puas belek.. Plus dapat pincushion merah sebagai tanda mata.. Serta before, Mus ada order embroidery dengan KD.. So, sekali datang satu package.. Ahaksss.. Efisen.. Dah pegang, letak, pegang lagi.. Haha.. Buat hexy ni addicted.. Sebab maybe sifat dia yang kecil dan cepat siap agaknya.. Tak jemu juga.. Enjoy.. So far, Mus punya progress dah siap yang merah tepi.. Tinggal nak jahit yang putih tengah then sambungkan aje.. Walau this round turn Mus, tetap kena buat untuk diri sendiri.. Tak kalu, alamatla.. Sampai bila pun tak buat.. So, kena ikut peraturan.. mana tau, leh buat blanket besaq.. Blanket sekarang kecil bebenar, tak berapa nak muat untuk 2 orang.. Haha.. Azam baru konon.. Tatau terlaksana ke tak ni.. Takpa.. Walau seperti siput babi, biar ada progress kan? Wahhh.. Semangat Ramadhan.. So, apa citer sHexies sekalian? Good luck ok untuk semua sHexies.. Go sHexies Go..

9 comments:

mama alicianorman said...

tahniah mus dah dapat hexy..kak dee selalu jadi org pertama hantar hexy..heheh next time fida plak nak jadi org pertama hantar hexy..hahah azam mesti kuat da yakin..heheh

Mrs. Fedex said...

yes.. tq fida..
maybe one day kita pula jadi yg pertama..
azam kuat pls.. go.. go..

DiahRothman said...

Aaa... KDee dengar dah.....
Wah semangat cam ni KDee suka. Berlumba bagi semangat utk yg lain.... Keep it up girls
Mus, KDee happy Mus suka....!! Nanti buat selimut utk dua orang erk!

Mrs. Fedex said...

KD.. pasti jadi blanket for two..
ahaksss.. go mus go.. hahaha..

Salmi said...

Salam Mus, nak jelesss jugak ok..hehehe..beg pun tak siap2 lagi nie..hahaha..berbulan2 amik kelas..tak abish2 lagik..neway I love sulam mesin yang KakDee buat tu..looks very neat..

Mrs. Fedex said...

ibu..
janganlah anda jeles dgn saya..
wakakakaka.. perahsan!
yer ke ibu? beg apa progress?
kasik snap sket nak tgk..
teringin nak buat beg juga lah..
hahaha.. tapi xmampu ni..
xde masa.. matila.. semua nak buat.. hahaha..

Jurra said...

Salam Mus... alaahai.. saya juga yg paling slowmotion siap.. harap di maafkan ye.. saya pegang jarum kejap dah naik mual heheheh..

Takpe akan ku usahakan juga...Nanti bagi alamat ye??

shima said...

wah best la mus, dah boleh start mengarang bunga, memang cantik terus dpat 20 kuntum..

Mrs. Fedex said...

Salam Jurra..
Takpa.. Biar lambat asal selamat..
Ekekek.. Do take care of yourself ok..
Nanti Mus emailkan alamatnya..

K. Shima..
Ha ah.. Terus dapat 20 keping..
K. Shima punya juga Mus dah terima..
Syiok ok.. Boleh berangan nak susun bagaimana.. Ekekek..